Raquel del Castillo, Construcciones Ricardo del Castillo d'Empuriabrava

Especial Dona Treballadora 2018.

Quina és la teva tasca professional i què és el que més t’agrada de la teva funció?
Soc administrativa a l’empresa Construcciones Ricardo del Castillo, ubicada al carrer Gran Reserva, B8 L.3 a Empuriabrava, des de 2017. És una empresa de construcció d’edificis, cases, reparacions, etc; fem de tot. M’agrada tot el que està relacionat amb l’administració perquè si no m’agradés seria molt difícil realitzar la feina. Crec que aquest és un dels motius bàsics d’un bon funcionament empresarial. A part de ser un negoci familiar, tenim una bona gestió, organització, capacitat professional, cadascun de nosaltres és important dintre de l’equip de l’empresa.

Creus que, en general, homes i dones tenim la igualtat desitjada i les mateixes dificultats al món empresarial?
En el meu cas sí, però sé que encara hi ha molta feina a fer per poder aconseguir un canvi real en moltes feines perquè existeixen encara moltes desigualtats, tot i que cada vegada van disminuint però encara hi han casos que no s’haurien de permetre.

Per què el dia 8 de març és un dia important al nostre calendari?
Crec que és un dia important i commemorable doncs fa molts anys que les dones van lluitar per poder treballar i tenir els mateixos drets que els homes. Això s'ha de recordar tota la vida, per la memòria d’aquelles dones que gràcies a elles anem cada vegada més amunt, podem progressar i canviar les nostres condicions socials i laborals.