Sílvia Cañadas, gerent de Maquifred

Sílvia Cañadas va començar fa 30 anys com a secretària, actualment és l’administradora gerent de Maquifred.

Què ens pot oferir Maquifred?
Fa 25 anys que ens dediquem a la compra i venda de maquinària d'hostaleria, mobiliari relacionat i disseny de cuines per a restaurants i hotels, material per la restauració, cafeteries i bars a Figueres (Alt Empordà - Girona - Costa Brava - Catalunya - Espanya). També es pot comprar online a través del web: www.maquifred.com, on hi ha tots els productes exposats.

Quins altres serveis s’ofereixen?
La compra i venda online de maquinària d'hostaleria per a restaurants i hotels, així com la de productes de neteja en general i de mobiliari i cuina de disseny, i disposem d'un servei d'assistència tècnica propi.

A on us podem trobar?
Al carrer Nou, 176 de Figueres, Alt Empordà, amb horari de matins de 9:00 a 13:00 i de tardes de 16:30 a 19:30. Es pot contactar al 972 674 222 i per e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Quina evolució ha tingut l’empresa?
És un negoci que s'ha vist obligat a evolucionar, hem hagut d'anar ampliant la llista de serveis. Abans predominava més el producte de segona mà d'ocasió, però ara hem incorporat la maquinària d’hostaleria nova i el mobiliari. Hem desenvolupat la nostra botiga online per mantenir el fil amb botigues d'alimentació, hotels, bars i restaurants.

MAQUIFRED
Carrer Nou, 176 de Figueres
www.maquifred.com