Dolors Sirvent, regidoria de Cabanes

En aquest Especial sobre la Dona Treballadora, Dolors Sirvent, regidoria de Cabanes, també hi és present, parlant-nos, sobretot, del vessant esportiu.

- Comparteix-nos, breument, les teves tasques laborals diàries:
Els matins se’m pot trobar a la universitat, on curso el primer any del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. A més, tal com se m’ha vist en alguna ocasió aquí a la Revista, també sóc regidora de Cabanes. Sense oblidar que sóc part de la junta i delegada de l’equip de 4a Catalana de la Unió Esportiva Cabanes. Ah, i els caps de setmana també em moc per diferents pobles amb l’empresa d’aventura RUTAC.

- A grans trets, perceps diferències entre homes i dones en el teu àmbit laboral?
En el camp que jo majoritàriament estic, que és el de l’esport, crec que encara manquen aspectes que mostrin igualtat entre els dos gèneres. La dona cada cop té més visibilitat, però crec que encara queda molt de camí per recórrer. Bàsicament perquè encara costa que la gent s'acostumi a veure a la dona en diferents àmbits de l'esport, els quals sempre han sigut dels homes. Crec que l'esport és de tothom: tothom en pot fer, és una cosa que va bé mentalment, físicament o simplement per sortir de la rutina i pensar en altres coses.

- Tot i les teves polivalents responsabilitats, trobes temps per a tu i/o la família?
La veritat és que, entre una cosa i l'altra, al final em queda poc temps per estar amb la família. Tanmateix, sempre procurem trobar estones per gaudir plegats.

- Conclou amb una frase del que per a tu suposa o t’agradaria que suposés el Dia Internacional de la Dona Treballadora del Dia 8 de Març:
Ras i curt: que fos el dia de totes, un dia que poguéssim fer el que volguéssim, sense haver de discutir sobre temes d’igualtat.