Ciutadans Roses

L'alcaldable, José Manuel Álvarez*, es compromet també a l'adaptació de les platges i els parcs de la vila per a les persones discapacitades.

El portaveu de Ciutadans (Cs) i alcaldable de Roses, José Manuel Álvarez, ha presentat aquest matí la candidatura de Ciutadans per a les eleccions municipals i ho ha fet remarcant la feina aconseguida fins al moment des de l'oposició i exposant les propostes de futur que té previstes realitzar en assolir l'alcaldia. Ha promès, per exemple, que la policia municipal "disposarà d'una nova comissaria adaptada a les seves necessitats perquè puguin realitzar la seva feina en condicions". L'acte ha comptat amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Jean Castel.

Álvarez ha volgut incidir en la necessitat de materialitzar projectes d'inclusió de les persones amb discapacitat i, en aquest sentit, s'ha compromès a realitzar un pla d'adaptació de platges i parcs, "ho vam demanar fa dos anys a l'equip de govern i és indignant que no s'hagi fet res".

En l'àmbit de joventut, ha assegurat que seguirà endavant amb el projecte a l'excel·lència educativa "que vam impulsar des de l'oposició i seguirem apostant per ell perquè els joves estudiants són el nostre futur i s'ho mereixen". També ha garantit que els joves esportistes "comptaran amb el suport de l'Ajuntament sigui quina sigui la federació que els empari en les competicions".