Un any després de les eleccions del 26-M, Masquef, en nom del seu equip, valora aquella aclaparadora victòria que, tanmateix, els va deixar sense governar Figueres.

Montse Aguer

(EN DECLARACIONS A LA VANGUARDIA) Quan ja han començat a obrir alguns dels més importants museus de casa nostra, els tres museus del “triangle dalinià, el Teatre-Museu de Figueres i les cases de Portlligat i Púbol, encara no ho han fet i seran dels darrers en obrir les seves sales al públic donada les circumstàncies especials dels seus establiments ja que com és sabut conten amb espais reduïts, passadissos sense sortida i recorreguts gairebé laberíntics. Probablement no serà fins al mes de juliol quan es podrà anunciar la data definitiva.

Vilabertran amplia i millora dos espais naturals del poble

L'alcalde Martí Armadà afirma que la millora del Parc de la Font i la creació del Parc de les Cavoques ajudaran al fet que veïns i visitants puguin gaudir d'aquests paratges de natura, a l'hora de què ocasionalment també poden servir per augmentar les places d'aparcament als afores del poble.

Jordi Masquef

El proppassat dia 1 de juny, el Diari de Girona feia públic que tant el PSC de Figueres -especialment- com la resta dels partits del govern es veien obligats a tornar milers d’euros de despeses no justificades davant d’Intervenció. En parlem amb Masquef, portaveu de Junts per Figueres.

Gratuïtat en l’ocupació de l’espai públic pels bars i restaurants llançanencs

Parlem de les mesures aplicades amb la Núria Escarpanter, regidora i portaveu de Junts per Llançà

Josep M. Bernils

Ser regidor de l’Ajuntament de la teva ciutat, és un honor. Poder servir els teus veïns i contribuir a millorar el lloc on vius, és tot un privilegi. En el meu cas, a més, haver estat treballant durant més de quatre dècades com a periodista local i comarcal, i haver viscut en un entorn familiar on Figueres i la seva història hi eren presents en tot moment, representa un plus de satisfacció.

Associació de Veïns del Barri de l’Eixample de Figueres

Des de l’Eixample de Figueres, coneixem, gràcies a l’Anna Maria, la situació actual de l’agrupació de veïns la qual presideix, associació amb gairebé 40 anys d’història.

Lídia Ferrer

Mitjançant la Lídia Ferrer, regidora del consistori, coneixem com s’està reactivant la vila de Port de la Selva, un cop assolida la Fase 1 de la desescalada.

Jordi Masquef

Dels molts àmbits que necessitaran una empenta durant la crisi post Covid, Jordi Masquef, en clau Diputació, ens parla de l’esportiu i, sobretot, del turisme. En clau ciutat, Junts per Figueres segueix desenvolupant el seu pla de reactivació, posat a disposició del govern municipal.

Andreu Viarnés

Andreu Viarnés, Tinent Alcalde de Cabanes i regidor de festes de Cabanes, ens posa al dia i ens explica la Festa de Sant Isidre d’aquesta setmana, totalment adaptada al confinament.

Enric Lloret

Conversem amb l’Enric, de l’Assessoria Lloret, assessoria que des de fa més de 30 anys ofereix servei integral a empreses i particulars. L’estat d’alarma ha coincidit amb un període de molta feina, on s’han evidenciat els pocs recursos de les PIMES.

Feli Llorente

Tot i la frustració, com tothom, pels actes cancel·lats, Feli Llorente, responsable de Gent Gran i Festes Locals de Llers, valora positivament la participació de la gent, davant dates assenyalades, i confia que l’any que ve es podrà fer tot el que s’ha trobat a faltar enguany.

Joaquim Morillo

Joaquim Morillo confia que, quan tot això passi, els municipis petits no vegin retallada la seva part econòmica