Vilabertran amplia i millora dos espais naturals del poble

L'alcalde Martí Armadà afirma que la millora del Parc de la Font i la creació del Parc de les Cavoques ajudaran al fet que veïns i visitants puguin gaudir d'aquests paratges de natura, a l'hora de què ocasionalment també poden servir per augmentar les places d'aparcament als afores del poble.

Jordi Masquef

El proppassat dia 1 de juny, el Diari de Girona feia públic que tant el PSC de Figueres -especialment- com la resta dels partits del govern es veien obligats a tornar milers d’euros de despeses no justificades davant d’Intervenció. En parlem amb Masquef, portaveu de Junts per Figueres.

Gratuïtat en l’ocupació de l’espai públic pels bars i restaurants llançanencs

Parlem de les mesures aplicades amb la Núria Escarpanter, regidora i portaveu de Junts per Llançà

Josep M. Bernils

Ser regidor de l’Ajuntament de la teva ciutat, és un honor. Poder servir els teus veïns i contribuir a millorar el lloc on vius, és tot un privilegi. En el meu cas, a més, haver estat treballant durant més de quatre dècades com a periodista local i comarcal, i haver viscut en un entorn familiar on Figueres i la seva història hi eren presents en tot moment, representa un plus de satisfacció.

Associació de Veïns del Barri de l’Eixample de Figueres

Des de l’Eixample de Figueres, coneixem, gràcies a l’Anna Maria, la situació actual de l’agrupació de veïns la qual presideix, associació amb gairebé 40 anys d’història.

Lídia Ferrer

Mitjançant la Lídia Ferrer, regidora del consistori, coneixem com s’està reactivant la vila de Port de la Selva, un cop assolida la Fase 1 de la desescalada.

Jordi Masquef

Dels molts àmbits que necessitaran una empenta durant la crisi post Covid, Jordi Masquef, en clau Diputació, ens parla de l’esportiu i, sobretot, del turisme. En clau ciutat, Junts per Figueres segueix desenvolupant el seu pla de reactivació, posat a disposició del govern municipal.

Andreu Viarnés

Andreu Viarnés, Tinent Alcalde de Cabanes i regidor de festes de Cabanes, ens posa al dia i ens explica la Festa de Sant Isidre d’aquesta setmana, totalment adaptada al confinament.

Enric Lloret

Conversem amb l’Enric, de l’Assessoria Lloret, assessoria que des de fa més de 30 anys ofereix servei integral a empreses i particulars. L’estat d’alarma ha coincidit amb un període de molta feina, on s’han evidenciat els pocs recursos de les PIMES.

Feli Llorente

Tot i la frustració, com tothom, pels actes cancel·lats, Feli Llorente, responsable de Gent Gran i Festes Locals de Llers, valora positivament la participació de la gent, davant dates assenyalades, i confia que l’any que ve es podrà fer tot el que s’ha trobat a faltar enguany.

Joaquim Morillo

Joaquim Morillo confia que, quan tot això passi, els municipis petits no vegin retallada la seva part econòmica

Mireia Pimentel

Mireia Pimentel, des del capdavant del consistori, ens comparteix la situació d'aquests dies a Santa Llogaia d'Àlguema, on l’estat d’alarma va iniciar-se just el cap de setmana del Carnaval

Agustí Badosa

Suspesa la Festa de la Vellesa, Agustí Badosa, l’alcalde, encara confia poder celebrar algun acte per la festivitat de Sant Pere, de finals de juny, amb les restriccions que calguin. Els càmpings, evidentment, també afectats.