Cantallops segueix amb un format de festa ben consolidat

Joan Sabartés, l’alcalde, convida a gaudir de l’agradable companyia que comporta la barreja d’estiu i festa major, enguany del 16 al 19 d’aquest mes.

- Com descriuries la festa major del municipi?
És un bon moment per retrobar-se amb la família i els amics, per així gaudir de l'estiu tot compartint un munt d'activitats i música al carrer. M’agradaria agrair la feina que fa tota la gent de la comissió de festa i tots els col·laboradors per organitzar les activitats programades i que fan que any rere any la festa major sigui un èxit.

- Quins actes cal destacar de la festa d'enguany?
Com en les darreres edicions, la festa encetarà el dijous amb el festival dels nens i nenes del casal d'estiu i tot seguit actuarà el grup Mètode 3. El divendres repetim una fórmula que s'ha anat consolidant amb gran èxit en els darrers anys: un sopar popular a la fresca amb posterior actuació del grup La Montecarlo i discomòbil. El dissabte a la tarda, animació infantil amb Jordi Patxeco i la Colla i les xeringades de colors. Al vespre comptarem amb el grup Sharazan i el grup de versions Stop 80. Finalment, pel diumenge, ofici solemne i sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera. En general, aquest és un format de festa que s'ha anat consolidant i funcionant en els darrers anys.

- Quines novetats municipals val la pena mencionar?
Aquest any m'agradaria destacar la pavimentació d'un tram del carrer Figueres. Aprofitant aquestes obres s'han millorat els serveis en aquest tram: s'ha fet el clavegueram nou, s'ha passat la connexió de gas i s'ha refet el cablejat soterrat de l'enllumenament públic. També s'està fent l'últim tram del carrer la Jonquera que connecta l'Hotel Can Xiquet amb el poble i s'està treballant en l'adequació dels jardins de la rectoria, edifici que hem adquirit recentment. Una altra cosa a destacar a nivell municipal és el fet que tornem a tenir botiga després que fa uns anys tanquessin les dues que hi havia. També tenim una gran oferta d'allotjaments turístics que juntament amb els restaurants, les activitats que programen els cellers durant l'estiu i l'atractiu de l'entorn fa que cada vegada sigui més la gent que ve a gaudir del nostre poble.

Veure la PROGRAMACIÓ AQUÍ