La Fira de la Poma de l’Armentera compleix 23 anys

El taller de samarretes i l’actuació musical per part del Casal Jove són les principals novetats en una fira on, de nou, hi participen totes les entitats municipals.

Tal com marca la tradició, per a cada segon cap de setmana d’octubre, la gent de l’Armentera prepara la seva consolidada Fira de la Poma. Al llarg del nucli històric, els productors i compradors d’aquesta fruita interactuaran durant tot el dia, especialment a la parada de la plaça de l’Església, amb totes les varietats possibles de poma. Tampoc hi faltaran els sucs de poma naturals fets manualment amb el trull o els mojitos de poma.

Meritxell Ibarz, encarregada dels temes referents a cultura i festes del municipi, ens presenta el programa i el defineix com a “continuista”, amb les activitats tradicionals i familiars ben consolidades de cada any, com animacions, concerts, tallers i sardanes. Ibarz comenta que hi ha previstes unes 70 o 80 parades, igual que els darrers anys, amb productes artesans i demostracions d’oficis artesans. Com a novetat, ens destaca les activitats organitzades pel Casal Jove: taller de samarretes i concert a càrrec d’alguns dels seus membres a la pista poliesportiva. A banda d’aquest jovent, la regidora destaca, un any més, la positiva participació de totes les entitats del poble. El servei de bar anirà, de nou, a càrrec de l’AMPA.

Per a la diada en qüestió, la pintura també serà protagonista. A la Sala Nova, diversos artistes amb lligam al municipi exposaran i vendran les seves obres. En el mateix espai, a les 17 hores, hi ha programada una demostració amb posterior tast de propostes culinàries amb la poma com a ingredient principal. La ballada de sardanes posarà el punt final a la diada.

Veure la programació AQUÍ