Júlia Gil

Júlia Gil, alcaldessa d'Avinyonet de Puigventós: "La proximitat i el diàleg ha estat i seguirà sent el principal compromís d’aquest Ajuntament".

- Vas prendre el relleu a l'alcaldia fa un any, l'estiu del 2017, com valores aquest tram de legislatura que has liderat?
El valoro molt positivament. Hem continuat treballant per dur a terme els projectes i compromisos que vam assolir en les passades eleccions però, al llarg d’aquest any, he volgut escoltar tothom per poder treballar, en la mesura del possible, pels interessos i el bé comú del municipi i de les persones que hi viuen. La proximitat i el diàleg ha estat i seguirà sent el principal compromís d’aquest Ajuntament.

- Ara sí que et presentes a les eleccions com a cap de llista. Què t'empeny a seguir al capdavant? Heu decidit l'equip amb el qual et presentaràs?
La il·lusió i les ganes de seguir treballant per Avinyonet de Puigventós i pels seus vilatans i vilatanes. L'equip que m'envolta en l'actualitat és un gran equip, integrat per persones transparents, capaces, responsables, obertes, generoses, dialogants i, per sobre de tot, persones honestes i treballadores. Aquest equip serà el que m'envoltarà en les pròximes eleccions. Quan arribi el moment, també compto amb persones que, tot i que avui dia no formen part de l'equip de govern, també participen activament i constructivament pels interessos del nostre municipi, i que s'incorporaran per formar part d'aquest equip.  

-Quines seran les línies principals a treballar segons el vostre programa electoral? Quines propostes esteu treballant?
L'adequació del Camí ramader, les millores a la deixalleria, els tancaments de l'edifici de l'escola, la millora en la climatització dels mòduls de l'escola, la instal·lació d'un parc de street workout, la creació de l'Espai Jove, millores i reformes a les instal·lacions de l'edifici antic de l'escola. Alguns d'aquests projectes ja s'han executat, s'estan executant en l'actualitat i d'altres ja tenen data prevista. Hem de valorar que per poder portar a terme molts d'aquests projectes s'ha de tenir en compte els processos administratius i la cerca de finançament que, a vegades, fa que l'execució dels mateixos no sigui tan immediata com ens agradaria.

Són molts els projectes que tenim en cartera. Alguns es podran executar en el que queda de mandat i d'altres són projectes que podrem portar a terme en un futur i gràcies al suport i la confiança que dipositin en nosaltres els avinyonetencs i avinyonetenques.

La millora i adequació de la Rambla Sta. Eugènia (Mas Pau); L'adequació del camí de l'antic cementiri; La redacció del projecte per a la construcció de la nova escola; Instal·lar a la urbanització un parc de salut per a la gent gran i millorar el que hi ha al poble; La creació d'un Centre d'Interpretació a la Comanda; L'adequació d'un espai per a les entitats i emprenedors del municipi; L'arribada al municipi del gas canalitzat; Instal·lació d'una depuradora; La revisió de les ordenances fiscals, entre d'altres.