Agnès Lladó, l’alcaldable per ERC a Figueres

Agnès Lladó, l’alcaldable per ERC a Figueres, conclou les Fires i Festes d’enguany amb bones sensacions. També ens parla del seu dia a dia fins a la celebració de les municipals.

- Quina és la teva valoració de les Fires i Festes d’enguany?
A l’hora de fer-ne la seva valoració, és inevitable mencionar el trist succés de la Rambla, emmarcat en aquests dies, en principi, d’ambient festiu. Han estat, doncs, unes fires tacades, malauradament, de dol. A l’hora de destacar-ne activitats, em quedaria amb totes aquelles celebrades al carrer, ja que són les que donen vida a la ciutat: activitats culturals, esportives... Vull posar èmfasi també a la fantàstica mostra d’art floral al Casino Menestral. Tots ells són actes que provoquen ganes de passejar a la gent i, en definitiva, fan que la ciutat sigui dinàmica, viva i es fomenti la cohesió de tothom.

- I les teves sensacions d’aquests dies al carrer, amb la resta de companys de la candidatura?
Les fires també han coincidit amb la celebració d’unes eleccions autonòmiques, amb uns resultats, com és sabut, excel·lents per Esquerra Republicana de Catalunya. Així, la gent ens ha donat l’enhorabona per la victòria i, amb el seu sentiment de festa major, també ens feien explícit el canvi que volen per Figueres, fet que ens ha il·lusionat. Per tant, les sensacions són molt, molt positives.

- Què cal destacar del calendari d’ERC des d’ara fins a les eleccions?
L’acte gros que tenim programat serà el dia 18 de maig a la plaça 1 d’Octubre de Figueres. Però, a banda d’això, destaco que la nostra campanya és la del dia a dia i la del carrer. Volem escoltar i que ens escoltin, amb les nostres propostes realistes, factibles i efectives. Fa un any que em van nomenar cap de llista i, des de llavors, sempre m’he mostrat propera, tant jo com el meu equip. I així ho continuarem fent, 100% disponibles a la ciutadania, per escoltar idees, suggeriments, queixes... Sempre diguem que som l’única opció de canvi i que nosaltres mateixos som la millor eina, per la nostra empatia i tracte amb la gent.