Núria Escarpanter

A Llançà, millor junts! Aquest és el lema de Junts per Llançà, amb la Núria Escarpanter com a alcaldable.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
Durant aquests dies de campanya, tant als barris, com als sectorials i ara al nucli, el meu equip i jo hem percebut, durant el porta a porta, molt bones sensacions. Molta gent ens trasllada la seva força, ens animen a treballar i que puguem treure uns bons resultats. He de dir, doncs, que sóc molt optimista però gens confiada.

- Com treballa l’equip durant aquests dies previs al 26 de maig?
Fa setmanes que treballem de valent, la precampanya ja va ser intensa. En aquests dies previs al 26M hem fet la presentació del programa electoral, un vermut a la pineda, farem un acte final de campanya el dia 24 a la plaça Major... En definitiva, durant tots aquests dies, ens estem dedicant a fer, com he dit, el porta a porta per demostrar que som i volem seguir sent el màxim de propers possibles a la gent. Confiem que els llançanencs i les llançanenques ens faran confiança aquest diumenge.

- Com t’agradaria veure Llançà en els pròxims 4 anys?
A grans trets, si bé en el programa electoral queda tot més detallat, vull un municipi un pèl més net, amb més oci nocturn, amb un local per als més joves i un nou punt d’informació. Llançà també ha de comptar amb un nou geriàtric i un nou centre de dia. Que per fi aconseguíssim l’edifici de la residència com a interessant lloc de trobada, amb oferta museística, oferta cultural, amb la possibilitat de poder passejar pels seus magnífics jardins, assistir al casal d’avis... Sobretot m’encantaria un Llançà de molta germanor i de molta pau.