Júlia Gil

Júlia Gil, l’alcaldessa d’Avinyonet de Puigventós en els últims dos anys, confia seguir governant, amb el “compromís de ser propers a la gent” com a màxima premissa.

- Quines són les teves sensacions al carrer durant aquests dies de campanya?
Amb les persones amb qui he parlat he copsat la valoració positiva de la feina feta i l'interès pels objectius i projectes en els quals volem treballar, així com les ganes de participar en els comicis del diumenge dia 26 de maig.  

- Com funciona i treballa l'equip aquests dies previs al 26M?
L'equip de Junts per Avinyonet de Puigventós està format per persones implicades amb el municipi i treballem perquè els projectes que tenim endegats siguin una realitat i tinguin continuïtat. També treballem per posar en coneixement als avinyonetencs i avinyonetenques de tots els nostres objectius i projectes futurs.  

- Com t'agradaria veure el municipi en els pròxims 4 anys?
Un poble on dominin les polítiques de proximitat i diàleg, el suport a les famílies i entitats, la bona gestió dels recursos municipals... També volem seguir treballant per la qualitat de vida de la ciutadania, la preservació i valoració del nostre territori i l'impuls de projectes d'innovació i recerca. Aquests són els nostres principals objectius i la nostra manera d'entendre la política, per tal de continuar treballant per un Avinyonet pròsper, que doni resposta a totes les necessitats dels nostres ciutadans i que es compti amb uns espais, equipaments i serveis de qualitat.