Júlia Gil

Ser propers, com a alcaldessa i com a grup polític, per tal de donar un bon servei als veïns, és la premissa d’una Júlia Gil molt satisfeta, després d’haver obtingut una fantàstica resposta el passat dia 26 de maig en les eleccions a Avinyonet de Puigventós.

- Com valores els resultats del 26M?
Vull agrair públicament als veïns que van escollir el nostre grup municipal en les passades eleccions. Amb el suport i la confiança que van dipositar en nosaltres, vull garantir, en nom de tot el grup, que treballarem de valent per l’assoliment dels nostres projectes i objectius. L’acció de govern que encapçalaré serà la continuïtat de la ferma voluntat que hi ha hagut fins ara d’una bona gestió dels recursos municipals, de treballar per la més àmplia participació ciutadana i de portar a terme actuacions i projectes cap a la millora de la convivència i la qualitat de vida dels nostres vilatans. En definitiva: estem al servei de tots els avinyonetencs i avinyonetenques.  

 - Com es presenta l'estiu a Avinyonet i a Mas Pau?
  Realment, molt animat i farcit d’activitats i propostes lúdicofestives i musicals, amb les quals es tindran en compte a tots els col·lectius que conformen el nostre municipi, des dels més petits fins als més grans. La Festa de Mas Pau, programada pel dissabte 29 de juny, i la Festa Major de Sant Jaume, que durarà del 22 al 28 de juliol, són algunes de les propostes més destacades, gràcies a la bona feina de l’Àrea de Joventut i la imprescindible col·laboració de les entitats i associacions del nostre municipi. De cara al setembre, també presentarem interessants vespres musicals. En definitiva, m’agradaria convidar-vos a tots i a totes a participar d’aquests actes i desitjar-vos, així, un molt bon estiu!