Després de la Festa a Mas Pau, arriba la Festa Major de Sant Jaume

L’alcaldessa d’Avinyonet de Puigventós, Júlia Gil, felicita els veïns i veïnes de Mas Pau pel transcurs de la seva festa i, sense temps per perdre, ja té la vista posada a finals de juliol, amb tota una llarga llista d’actes programats al nucli.

- Quina és la teva valoració de la Festa Mas Pau?
Realment, n’estic molt satisfeta. Des del consistori, volem donar les gràcies a tothom que va assistir i participar en els actes programats i fer, d’aquesta manera, que la festa fos un èxit durant el dissabte 29. No podem oblidar-nos de tots els voluntaris i voluntàries de la diada, a qui els volem agrair la seva col·laboració i predisposició per fer possible la celebració.

- Quins propers esdeveniments cal marcar en el calendari municipal?
Al llarg de la setmana del 22 al 28 de juliol es durà a terme la Festa Major de Sant Jaume, amb un gran ventall d’actes programats pensats per a tothom, des dels més petits als més grans. El cinema a la fresca, el tast de vins, la vetllada de poesia, que enguany celebra el seu 20è aniversari, la festa holi, els concerts de Vendaval Music, l’animació infantil, les sardanes, la música de taverna amb cremat i el ball a la plaça són algunes de les activitats programades.

- Com descrius l’arrancada de l’equip en aquesta nova legislatura?
Les persones que m’envolten formen un gran equip, integrat per gent implicada amb el municipi. Un equip de persones transparents, capaces, responsables, obertes, generoses, dialogants i, per sobre de tot, honestes i treballadores. La majoria dels membres ja formaven part de l’anterior equip, excepte tres nous regidors/es que s’incorporen. Vull aprofitar per agrair públicament, a l’anterior regidora de joventut, la Joana Julià, la seva gran tasca durant la passada legislatura.

Avinyonet Sant Jaume