Francisco Marín

Francisco Marín s’ocupa d’Hisenda, Via Pública, Festes Populars i Entitats. Coneguem les seves sensacions, sobretot les referents a festes i la feina de les entitats vilafantenques.

- Quina valoració fas d’aquest inici de legislatura 19-23?
L'hem començat amb força, il·lusió i moltes ganes de treballar pels veïns i veïnes del poble. Volem acabar els projectes començats (com el POUM, la zona del Palol, importants obres de carrers...) però també engegar aquells nous projectes que són molt vàlids i necessaris per al poble de Vilafant, com poden ser la biblioteca, l’institut, la nova rotonda a l'N-260, així com altres millores en carrers i parcs. Els cinc membres de l’equip de govern estem concentrats al 100% per fer la nostra feina, que de ben segur també necessitarem fer-la bé amb la resta dels regidors del consistori, amb l’objectiu de tenir un poble encara millor.

- Com creus que han anat els actes festius celebrats aquest estiu?
En fem una valoració positiva, amb actes per a tots els públics, com el ball de nit del dissabte i les portes obertes a la piscina municipal. També amb el diumenge, que continua sent un èxit, amb les sardanes i havaneres, un clàssic en aquestes festes. Hem de continuar en la mateixa línia, veient la bona resposta, tot i que cal tenir presents aquelles cosetes que els veïns ens demanen, per així millorar. Les nits dels Vespres Musicals igualment han fet una molt bona temporada d'estiu.

- Com t'agradaria que evolucionés Vilafant aquests 4 anys, en temes de festes i entitats?
M'agradaria iniciar coses noves, provar actes nous. Visito molts dels pobles de la comarca per descobrir com es fan les festes i intento importar aquelles idees que poden ser adequades per al nostre municipi. En referència a les entitats, n’hem d'estar molt agraïts pel teixit associatiu que hi ha. Treballar entre tots per a seguir construint un bon poble és essencial: les entitats s'han de sentir protegides per l'Ajuntament i ser elles mateixes les que facin la seva feina. Un tema pendent que tenim ara mateix són les subvencions a les entitats; confio que al llarg d’aquests 4 anys podrem fer una gran feina en aquest sentit.