Consol Cantenys

A punt la Festa Major de Sant Cebrià, els dies 13, 14 i 15. Un mes de setembre intens, també per la presentació de dos grans projectes: la immensa Àgora i la zona del centre històric. Ens en parla la Consol Cantenys, des del capdavant del consistori.

- En primer lloc, quina valoració fas dels actes celebrats aquest estiu?
Les activitats i les festes d'estiu han anat molt bé. Els Vespres Musicals, amb artistes molt interessants, s’han complementat amb la presentació del nou restaurant la Tartana, per gaudir, així, d'unes nits de juliol molt agradables en un entorn de somni, com són els jardins de Can Massanet. Pel que fa a la Festa del Carme, tant amb la Nocturna com amb el ball de nit a la piscina, la zona dels Pins es va omplir de gent en un cap de setmana molt profitós. A banda del Carme, els mariachis a les Forques i les havaneres al Camp dels Enginyers també han tingut molta afluència de públic, així que estem molt contents i ho valorem molt positivament. Ara, tot i el bon resultat comentat, no ens aturem i ja estem pensant noves propostes de cara al proper estiu.

- En segon lloc, com encareu, ara, la festa de Sant Cebrià?
Encarem la tornada de les vacances i el començament del curs escolar amb la important Festa Major, de tres dies i amb un programa molt interessant. El Pregó de la Festa anirà a càrrec de la colla gegantera de Vilafant i continuarem amb la Festa Jove. Hi haurà, com ja és tradicional, la baixada de carretons, actes infantils, les fires per als més petits, el ball a la plaça, el vermut de festa major amb les sardanes... També una exposició de pintura i molts altres actes culturals i de lleure que esperem que siguin del gust de tothom. Aprofito per convidar a tots els lectors a venir a Vilafant a la nostra Festa de Sant Cebrià!

- Finalment, a curt termini, quins projectes cal destacar?
Estem molt contents perquè aquest setembre veurem com s'acaben les obres del Cau i de l’Àgora. Són dos projectes que ens il·lusionen especialment perquè d’aquesta forma el nostre poble podrà tenir dos espais amb un paper molt important en la seva vida social i cultural. El Cau i l'entorn de l'església segur que serà un lloc emblemàtic del centre històric de Vilafant, de molta qualitat, al costat de la plaça major, on es podran fer moltes activitats culturals i socials de petit format. Amb l'Àgora, tindrem per primera vegada un espai cobert de més de 3.000 m2 per a poder fer-hi les activitats esportives, culturals i de lleure que siguin necessàries. En definitiva, encarem el nou curs amb moltes ganes i molta força per tirar endavant molts projectes interessants per al municipi.

Vilafant Festa Major