Joan Hurtós

Un any més, i ja en van uns quants, l’orquestra Maravella és la proposta estrella del programa de la Festa Major, a finals de novembre. Uns dies més tard, el municipi també col·laborarà amb La Marató.

Enguany, Sant Andreu és l’últim dissabte de mes, perfecte, doncs, perquè el municipi de Borrassà presenti una nova edició en honor al seu patró, aquesta coincidint amb el dia assenyalat. “Per Sant Andreu, com en tantes altres activitats que es deuen a terme al poble, fa goig veure com la gent es bolca amb la festa. Seguim amb propostes tradicionals, tal com es percep en el programa”, afirma Joan Hurtós, regidor borrassanenc.

Pel dissabte 30, els més petits comptaran amb inflables que podran gaudir amb amics, familiars, veïns i companys durant tot el dia a la plaça, juntament amb les paradetes de fira. De cara a la nit, tal com es va estrenar l’any passat, proposta sobretot pel jovent, amb concert del grup empordanès Poker, a la Sala de l’Ateneu.

L’endemà, diumenge totalment vestit de tradició, amb l’orquestra Maravella com a protagonista. Ofici solemne al matí, sardanes i tarda de concert i ball. “Els actes del diumenge a la tarda són els més multitudinaris, amb 600 assistents a l’Ateneu l’any passat, per exemple”, detalla Hurtós.

A banda de la festa, el regidor també fa menció d’un acte d’allò més destacat al municipi any rere any, en aquest cas a mitjans de desembre. “Com no pot ser d’una altra manera, tornarem a col·laborar intensament amb La Marató de TV3, gràcies bàsicament al col·lectiu +60 de Borrassà”. En efecte, el dia 17 de desembre, el col·lectiu de veïns, la majoria d’ells jubilats, vetllaran per la correcta organització de les següents activitats: judo (10 h), zumba (11 h), dansa urbana (12 h) i balls en línia (12.30 h). Seguidament, se celebrarà el gran dinar popular, a l’Ateneu, amb 3 euros de donatiu extrets de cada tiquet que es vengui.

Boarrassa FM 01