Programa nadalenc de luxe a Castelló d’Empúries i Empuriabrava

La Fira de Nadal, amb atraccions, concerts, tallers i animació infantil durant tot el divendres dia 6, va ser el tret de sortida a les activitats nadalenques. En parlem amb en Salvi Güell, l’alcalde.

- Quina valoració fas dels primers dies d’ambient nadalenc al municipi?
L’inici d’aquesta campanya nadalenca va ser un èxit, amb una fira molt ben organitzada per l’Associació de Comerciants, i amb la col·laboració material i econòmica del consistori. Sens dubte, és un esdeveniment que dona molta vida al comerç, als veïns i veïnes del municipi i que, per tant, ha de tenir molta continuïtat. També dins d’aquests actes del programa hi ha el tema de la Marató que, com és habitual, una vegada més ens hi hem bolcat molt. El playback i les cantades per part dels alumnes de l’Escola Joan Empúries segur que tornaran a ser un èxit, és quelcom rellevant cada any. Destacaria també el Parc Infantil que hi haurà el dia 26 a la plaça de les Palmeres, el Patge Volador al Túnel del Vent o la tarda solidària del dia 27, amb xocolatada i amb animació de Jordi Tonietti. I les altres coses que no menciono per no allargar-me, però que estan ben explícites en el programa.

- I l’inici d’any també intens i enfocat a la mainada, com és habitual...
Sí, confiem que de nou el taller de fanalets torni a ser molt participatiu, així com la presència del carter reial i el taller d’espelmes. I ja per a un públic més gran, el Concert d’Any Nou a la Basílica de Santa Maria, amb taquilla inversa. Finalment, i com no pot ser d’una altra manera, l’agenda del Nadal acabarà amb la Cavalcada Reial, que passarà per la Residència, per la zona del Port d’Empuriabrava i finalment pels carrers de Castelló.

- Des d’alcaldia, quins són els teus desitjos pel 2020?
Allò que se sol demanar, però que val la pena recalcar-ho any rere any: en primer lloc, és clar, salut per a tothom. Seguidament, i des del consistori, seguir veient participació i col·laboració en tots els actes que es duguin a terme al llarg de l’any. Només així aconseguirem continuar fent del nostre municipi, un municipi encara millor!