Àlex Hernández

Pel quart cap de setmana, actes festiu en honor a Sant Vicenç. Coneixem les previsions de l’Àlex Hernández, l’alcalde, per aquest 2020.

- Com encares el nou any, des del capdavant del consistori?
Aquest 2020 és un any molt important perquè hem de posar en marxa el POUM de Cabanes. Es tracta d’una assignatura pendent que té el nostre municipi i alhora serà una oportunitat de treball amb la participació ciutadana, on tothom tindrà veu a l’hora d’escollir quin futur urbanístic volem pel nostre poble.

- Com ha d'evolucionar o què ha de consolidar-se a Cabanes?
Entenem que Cabanes ha de preservar la seva essència de poble, com la nostra identitat d’origen agrícola, però alhora ha de proporcionar nous espais que permetin que els fills/es i néts/es no hagin de marxar per manca de sòl urbà, ni tampoc la impossibilitat per la qual un cabanenc/a pugui desenvolupar una activitat empresarial pel mateix motiu.

- Algun projecte més que vulguis destacar per aquest any a Cabanes?
Tenim diversos assumptes al cap, molts d’ells reflectits al nostre programa electoral, però es tracta d’un total de quatre anys de mandat i els anirem desenvolupant progressivament.

- El pròxim esdeveniment, per Sant Vicenç?
Correcte. El quart cap de setmana de gener celebrem la Festa Major de Sant Vicenç amb actes diversos durant el cap de setmana i un ball de fi de festa a càrrec de l’orquestra Principal de la Bisbal.