Xavier Oliveras

En honor a Sant Sebastià, actes a l’església, a la plaça Major i a la Sala de l’Ateneu, tal com ens presenta Xavier Oliveras, vicealcalde i tresorer del municipi.

Un any més, com marca el calendari a mig gener, la gent de Borrassà es prepara per a la seva Festa de Sant Sebastià. Pel diumenge 19, ofici solemne a l’església de Sant Andreu a l’hora del vermut, amb la cobla La Principal de l’Escala, que oferirà ofici solemne i posteriorment sardanes a la plaça Major. A la tarda, i ja amb canvi d’ubicació cap a la Sala de l’Ateneu, concert i ball amb l’orquestra Saturno.

A banda de la festa, Oliveras ens entreveu les properes actuacions que es duran a terme. “Aquest any, es tracta de l’any d’inici de la legislatura, així que, en principi, es tractaria de començar projectes per executar al llarg de la legislatura”.

De fet, enguany, ha sortit la convocatòria del PUOSC 2019-2025. “Nosaltres hi hem aportat una obra que consistiria a millorar l’accessibilitat des de la variant de Borrassà fins al carrer de Baix. Tanmateix, estem a l’espera de la resolució, que esperem que sigui aviat”, expressa. “De totes maneres, i en virtut d’una subvenció del Departament de Governació durant el 2020, millorarem el tram urbà del carrer de Mar. L’actuació consistirà en la substitució dels serveis obsolets i en una nova pavimentació”.