Joan Maria Roig

El mateix dia de Sant Sebastià, el dia 20, a La Selva de Mar, ofici solemne, sardanes i dinar de germanor, gratis per als majors de 65 anys i menors de 10 anys. En parlem amb Joan Maria Roig, l’alcalde.

- Què representa la festa ubicada al primer mes del calendari?
D’alguna manera representa tradició i germanor. A diferència de la festa d’estiu, que comptem amb més gent, persones amb segona residència i gent dels municipis del voltant, per Sant Sebastià ens ajuntem únicament la gent amb més arrels locals, la gent, diguéssim, de tota la vida. Per tant, sens dubte, és la festa més autèntica i local amb què comptem, d’alguna manera és una diada la qual tots ens veiem.

- Tot i no ser la primera etapa, com valores aquests primers mesos a l’alcaldia?
Només els puc valorar positivament, sobretot per les sensacions rebudes per part dels veïns i les veïnes del poble. Estic il·lusionat amb el retorn. També estic satisfet per la gent que m’envolta. És a dir, quant a l’equip, la veritat és que cadascun d’ells, tot i ser nous, ja s’han ben situat i estan responent molt bé.

- Com ha de ser aquest 2020 pel municipi? Cap on ha d’evolucionar o consolidar-se?
Com he dit, vam començar com un equip nou el juny passat i, tot i que no hem parat i la sensació és que hem avançat, estem una mica a l’expectativa sobretot en termes de subvencions, que esperem que algunes d’elles ens recaigui en aquesta primera meitat d’any. Això permetrà que el nostre Pla d’Obres, el qual tenim molt treballat, vagi fent passos endavant. Ja se sap que les economies locals de municipis petits, avui dia, no són per tirar coets. El que és evident és que vetllarem pel dia a dia i per les necessitats bàsiques que ens reclami el municipi, amb l’objectiu de polir-lo en tot moment.