Joan Fuentes

Joan Fuentes, l’alcalde de Capmany, ens parla dels projectes municipals d’aquest nou any, abans d’iniciar un mes de febrer amb dues festes importants programades.

- Com encares tu i el teu equip aquest 2020?
Amb molta il·lusió, sobretot perquè som un equip cohesionat i amb molta empenta. És important que ja hàgim aprovat un pressupost que ens permetrà seguir fent inversions i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. 

- Cap a on s'ha de consolidar o créixer Capmany els mesos que vénen?
Seguim amb el model que ja vam iniciar el 2015. Per tant, potenciarem els nostres atractius, posant en valor els nostres prestigiosos cellers, la nostra oferta turística d’establiments rurals de qualitat i el nostre remarcable atractiu paisatgístic i megalític. Tot això dona vida al teixit comercial i de restauració del poble. A més, incidirem en el creixement, el qual ha de ser sostingut i integrador. Peça clau d’aquest tema n’és l’escola que tenim, ben dotada de serveis, d’oferta docent i també de menjador escolar.  

- Algun projecte o eix de treball que vulguis destacar especialment:
Aquest 2020 és any de PUOSC. Tenim projectes molt importants, com la reforma de quatre carrers  del poble, que podrem abordar amb el finançament que esperem obtenir, complementats amb fons propis. També hi ha altres inversions ja contemplades en el pressupost ordinari, les quals també són ambicioses i de gruix.   

- Quin és l'esdeveniment més proper que se celebra al municipi? 
Aquest febrer tenim doble celebració. En primer lloc, els dies 7,8 i 9, la Festa Major de Santa Àgata. I a finals de mes, el dia 25, la nostra centenària Festa del Ranxo. Podeu veure el detall dels actes en els programes publicats.