Cercavila, batucada, espectacle i premis el 14 de març a Santa Llogaia

El municipi ha engegat el 2020 amb unes necessàries obres, tal com ens comenta l’alcaldessa Mireia Pimentel, que espera que el Carnaval sigui una nova oportunitat per mantenir la bona cohesió entre veïns.

- Com ha iniciat el 2020 Santa Llogaia i cap a on ha d'avançar aquest any?
El 2020 ha començat amb les obres del carrer Escoles, davant de l’Ajuntament. I d’ara endavant tenim altres fronts oberts, que són: la creació de passeigs per a vianants entorn de la població i del riu que és la via verda i el camí cap al cementiri; un altre de desenvolupament urbanístic, per tal de relligar el nucli antic amb la urbanització, així com la construcció d’una nova depuradora. Paral·lelament, començarem a rehabilitar la zona industrial, i en l’aspecte més social, estem iniciant estudis per reconstruir la zona d’oci al voltant del camp de futbol, i la sala del centre cívic.

- Quan i què hi ha programat pel Carnaval al municipi?
El Carnaval de Santa Llogaia enguany serà el dissabte 14 de març, amb un programa que comento a continuació. En primer lloc, a les 17:30 hores, hi haurà una concentració a la Sala del Centre Cívic amb tota la gent disfressada per iniciar una cercavila pels carrers del poble, acompanyats per una batucada a càrrec de Batuscala. Seguidament, hi haurà berenar per a tothom amb l’animació i espectacle infantil de la companyia Tres Quarts de Quinze (¾ de 15). I, finalment, hi haurà premis per a la millor disfressa en tres categories diferents: infantil, adult i grup.

- Què esperes per a la festa en qüestió?
El més important és que hi hagi molta participació i que, com totes les festes que fem durant l’any, serveixi per seguir donant vida al poble, i així aconseguir més cohesió i vincle social entre els veïns. Amb ganes, doncs, d’aquest dia i desitjant que hi hagi la màxima assistència possible per gaudir de l’esdeveniment.

Santa Llogaia Carnaval