Molta festa, tradició i implicació dels veïns en el consolidat Carnaval de Llers

Serà el cap de setmana dels dies 22 i 23, amb la implicació del jovent i molts veïns del municipi.

Gairebé sense temps per descansar, després de la Festa Major d’Hivern de principis d’any, la gent de Llers torna a presentar el seu històric Carnaval, programat pel dissabte a la nit i pel diumenge a la tarda. “Es respira festa, tradició i la gent s’implica molt, tant el jovent el dissabte a la nit com molts veïns a peu de carrer durant la rua del diumenge a la tarda”, explica la Feli Llorente, Regidora de Festes llersenca.

A partir de la mitjanit del dissabte, el jovent, concretament l’Associació Juvenil Brullersenca, té a punt la famosa Festa de Disfresses al centre recreatiu. Música, festa i premis, en aquest cas per a la disfressa més original.

L’endemà, a partir de les quatre de la tarda, l’acte més visible del cap de setmana. A la zona esportiva, al costat del pavelló, serà on es concentraran totes les comparses i carrosses, per tal de seguir el recorregut degudament marcat per a la cercavila. Com veiem més amunt, gràcies a molts veïns, no cal esperar a la fi de la rua per beure una mica de garnatxa o picar algun brunyol. Si bé, per a l’arribada, “A l’arribada, cada any preparem uns 1.000 plats de pa amb allioli i botifarres per a tothom, i no en queda ni un. Segur que enguany tornarem a tenir èxit, amb gent local però també gent d’altres pobles que no es perd el nostre carnaval”, conclou Llorente. El grup encarregat de tancar el diumenge amb la seva música serà La Masovera Barbuda.

Llers Carnaval 01