El març s’enceta amb comparses, carrosses i disfresses a Avinyonet de Puigventós

Com és habitual per aquestes dates, el Centre Cultural Puigventós de la urbanització Mas Pau serà el lloc indicat per a la festa de disfresses.

Aquest any, el primer dia de març cau en diumenge i és el dia escollit per celebrar la festa i la rua de disfresses a Mas Pau. “A quarts de cinc, les diferents carrosses, les ja apuntades prèviament i alguna que sempre ve d’improvisat recorreran de manera ben festiva i alegra els carrers de la urbanització”, explica Juli Quesada, el regidor-delegat de Festes.

Ell mateix ens recorda com és d’important la motivació i implicació per part de diferents col·lectius de gent de cara a aquest esdeveniment. “El triangle entre jovent, els pares d’alumnes de l’escola i també dels nens de la mateixa escola és el pal de paller d’aquest diumenge festiu any rere any”. L’AFA de l’Escola Gonçal Comellas oferirà la xocolatada, prèvia al concurs de disfresses i a l’animació infantil a càrrec d’Els Atrapasomnis.

A banda del Carnestoltes, Quesada ens deixa entreveure que, enguany, se’n parlarà, i molt, de la nova edició del Vendaval Miusic, que ja està pràcticament organitzat, amb una sorpresa important. “Comptarem amb un cap de cartell de renom, però haurem d’esperar al mes de juny per donar-ho a conèixer”. Concretament, el dia 21 de juny, hi ha programada l’Arrossada del Solstici d’Estiu, amb tallers de ratafia, entre altres sorpreses.

Avinyonet Carnaval 01