Dominique Montiel

Dominique Montiel, l’alcaldessa, ens presenta el Carnaval d’enguany, amb un planning consolidat, a causa de la bona resposta que ha tingut els últims anys.

En el marc cultural i festiu de la comarca, el municipi de Rabós d’Empordà no passa gens desapercebut per Carnaval. Pel diumenge 1 de març, una nova edició amb els mateixos elements que tenen bona resposta any rere any.

“És un dia ben marcat al calendari. Fa goig veure el municipi amb un ambient intens com el que es respira per Carnaval; inclús molta gent amb segona residència ve per implicar-se i gaudir del diumenge en qüestió. Entre aquests elements de cada any, hi haurà, de nou, el menú de mongetes, botifarres i allioli, aquest últim fet per una veïna del municipi”. En efecte, cura en tots els detalls, tal com es mereix l’esdeveniment.

“Veure la implicació de tothom, no només a l’hora de disfressar-se sinó sobretot a l’hora de dinar, és d’allò més satisfactori”, afirma satisfeta l’alcaldessa. “Amb moltes ganes que el temps ens acompanyi, confio que tornarem a gaudir d’un dia festiu i molt familiar, amb una rua que tornarà a ser molt participativa”.

Rabos Carnaval 01