Xevi Serra i Llobet

Parlem amb Xevi Serra i Llobet, regidor d'Agricultura, Urbanisme i Medi Ambient de Cabanes, qui confia que els més joves gaudiran, de nou, de la gresca del carnestoltes, en un 2020 rellevant, entre altres coses, per la posada en marxa del POUM.

- Com encara el municipi el Carnestoltes d'enguany? Què destaques del programa?
Com és costum, el municipi de Cabanes festeja el Carnestoltes dues setmanes després de la data, podríem dir oficial, de Carnaval. És a dir, dues setmanes després del de Roses. Seguint la línia continuista dels darrers anys, tenim programada la sempre imprescindible xocolatada popular a la tarda, amb habitual bona resposta, juntament amb l’animació infantil, primer, i tot seguit la discomòbil pel sempre animat ball de disfresses.

- Què esperes per a la festivitat en qüestió? Assistència, participació...
Tal com dic, la realitat és que, any rere any, la xocolatada popular és una activitat que agrada molt i que motiva molt a la gent a sortir i a venir disfressada. És evident que està orientada sobretot a la mainada, però tots els seus acompanyants s’hi solen implicar.

- Enguany, any POUM. Quins eixos de treball heu marcat i programat des del consistori?
El POUM és un treball que ocuparà tot el mandat. Ara, de moment, toca centrar-nos en la licitació del mateix per poder començar a posar fil a l'agulla. La veritat és que espero que, com a regidor, per la meva experiència professional, podré aportar el meu granet de sorra a aquest projecte municipal que tan important és per a tots els cabanencs i cabanenques.

Cabanes Carnaval 01