Tres dies d’intensa i familiar festa a Portbou

Diversió i respecte, les dues màximes pel cap de setmana del 29 de febrer al 2 de març, tal com expressa la Natàlia Torres, regidora de Festes del municipi.

L’inici del cap de setmana en qüestió, de dissabte a dilluns, serà a les Barraques dels Pescadors, amb diferents activitats durant el migdia, sobretot pels més joves. En cas de mal temps, la jornada transcorreria a la sala La Congesta. Serà una mena d’escalfament pel que vindrà després.

En primer lloc, durant tota la tarda del dissabte, hi haurà concentrats diversos actes entorn del Carnestoltes infantil, amb berenar, premis i elecció de pubilla i hereuet. En segon lloc, a l’hora de sopar, la rua nocturna, que s’allargarà fins passada la mitjanit i conclourà a La Congesta, amb discomòbil.

“Destaco que cada cop hi hagi més grups amb coreografies pròpies, fent molt visual el nostre Carnestoltes. Hi ha una participació i implicació alta, i sobretot molt bonica, atrevida i divertida. Precisament això últim és el que més espero, que la gent es diverteixi i que també es respecti, i que tinguem un cap de setmana amb molta afluència de gent per intercanviar somriures i bones estones”, explica Torres.

El diumenge, la tradicional rua de dia, amb aperitiu i, com no pot ser d’una altra manera, entrega de premis en diferents categories. Finalment, el darrer dels tres dies, el dilluns, la Comissió de Carnestoltes ha programat una animació infantil durant el migdia a la sala.

Portbou Carnaval 01