Joan Maria Roig, alcalde Selva de Mar

Joan Maria Roig, alcalde Selva de Mar, felicita fortament la seva gent, pel comportament d’aquests dies. Tem per la festa d’estiu i per les conseqüències econòmiques que puguin sorgir d’aquesta crisi sanitària

Context d’aquests dies i actitud dels veïns

No em queda altra que felicitar a la gent de Selva de Mar. El seu comportament no pot ser més exemplar. Des del primer dia, no ha fet falta avisar pràcticament amb res, sinó que per si sols els veïns i veïnes ja s’han confinat i tothom està sent molt solidari amb la resta. Algú de la segona residència va venir just quan semblava que es podia obrir l’estat d’alarma i aquí s’han quedat, sense moure’s, sense desplaçaments innecessaris ni insolidaris.

Incertesa per l’estiu

Per sort, vam poder celebrar la nostra festa d’hivern, la qual vam gaudir molt. Des de llavors i fins ara, no teníem res programat, així que de moment no hem de parlar de cancel·lacions. Pel que fa a la festa d’agost, encara no n’hem parlat; és evident que serà difícil celebrar-la, però cal esperar, perquè dia a dia hi ha noves informacions i es va veient quina és l’evolució de tot plegat.

Després de la salut, l’economia...

Com tothom, només espero que ben aviat es trobi una solució ferma a tot plegat, per tal que tornem a viure d’una forma més o menys normal. Està sent llarg i dur, i de ben segur que encara ens queda; penso, tan de bo m’equivoqui, que no parlem ni d’un dia, ni de dos, ni d’un mes. Si bé a nivell de salut, aquí tothom sembla que està bé, la gent ja pensa amb el més enllà, a nivell econòmic, per exemple.