Feli Llorente

Parlem amb Feli Llorente que, com a Regidora responsable de la Gent Gran, ha hagut de prendre decisions aquests dies, així com reinventar-se en temes de Cultura i Festes

Comerços locals

Els establiments del poble han col·laborat i facilitat molt les entregues a domicili. Tots ells han estat molt servicials i la gent que els ha necessitat ho han agraït molt.

Actes cancel·lats

Com és lògic, ens hem vist obligats a suspendre la Fira Bruixa, la Festa de la Gent Gran, les caramelles de la Coral, les sortides dels grallers, així com la històrica Festa de la Cirera. Un any fatal per a tothom, però ara per ara el més important és la salut de tothom. Si això se supera, tota la resta continuarà un dia o altre el seu curs.

Sant Jordi atípic

Per no deixar el Sant Jordi desert i, per tal d’animar la gent, des del consistori, i sota el hashtag #joemquedoacasa, hem proposat tot un seguit d’activitats i concursos per a totes les edats (dibuix, pintura, redacció...), aprofitant el confinament com l’excusa perfecta per compartir el vessant creatiu de cadascú.

Valoració i pronòstic

Aquí a Llers es confirma que comptem amb veïns i veïnes responsables. Personalment, crec que això anirà per llarg, o així hauria de ser, ja que hem d’anar molt amb compte de no fer passos enrere i de tornar a l’inici de tot plegat.