Joan Fuentes

Joan Fuentes, alcalde de Capmany, agraeix fortament que els comerços locals segueixin al peu del canó tots aquests dies d’estat d’alarma

Situació municipal

Estem contents amb el nivell de conscienciació de la gent del poble. Si bé a nivell de voluntariat no hi ha res oficialment organitzat, cada moment que falten mans, un o altra s’ofereix. Disposem, doncs, de la voluntat de tothom sempre que es fa qualsevol crida, com per exemple l’entrega de mascaretes que es va fer, una per habitant. Comerços propers ens ha fet interessants donacions de material, no només per als habitants sinó també per als comerços locals, a qui vull agrair públicament que es mantinguin al peu del canó. L’ajuntament funciona telemàticament amb perfecta velocitat, amb tots els serveis en marxa. Quant als espais públics, cíclicament, des de fa tres setmanes, s’estan desinfectant.

Actes cancel·lats

Malauradament, enguany no comptarem amb el Maig Cultural, un mes on havíem d’englobar i gaudir d’activitats diverses: pastisseria, festa de la gent gran, teatre, molta tradició... Però les circumstàncies són les que són i la salut és el primer de tot.

Opinió més personal

A nivell sectari, no estem ni molt menys al final del camí. És un procés que pinta que s’allargarà una mica. També crec que haurem de canviar molts hàbits socials, aspectes que abans d’aquestes setmanes eren normals passaran a no ser-ho, com el contacte amb la gent... Econòmicament patirem i els ajuntaments haurem de posar-hi molt de la nostra part, així com tota la resta de l’administració.