Domi Montiel

Domi Montiel, des de Rabós d’Empordà, remarca el contacte continu amb els seus veïns i veïnes

Els inicis i el contacte amb la gent

L’avantatge de ser un poble petit ens va permetre, a la resta de l’equip de govern i a mi, poder trucar just l’endemà d’haver-se decretat l’estat d’alarma a tota la gent gran o a persones amb patologies greus. L’objectiu era fer-los saber la gravetat de l’assumpte, per tal que prenguessin totes les mesures. Tots els veïns i veïnes disposen del meu número de mòbil i saben que em poden trucar per a qualsevol necessitat.

La meva feina és servei essencial, i això m’ha impedit anar personalment a visitar als veïns amb més necessitat, complint amb les corresponents mesures de seguretat i per evitar qualsevol contagi.

Caràcter solidari i els propis sentiments

Com a pràcticament tots els pobles, hem comptat amb voluntàries que han fet mascaretes. I a banda d’aquest col·lectiu, cal agrair a tots aquells i aquelles que han respectat el confinament al peu de la lletra.

En general, tots sentim impotència. I encara més quan, a vegades, no ens arriben a temps mesures per prendre o material sanitari, o simplement manca d’informació correcta. No hi ha dubte que tinc i tenim ganes que això s’acabi com més aviat millor.