Feli Llorente

Tot i la frustració, com tothom, pels actes cancel·lats, Feli Llorente, responsable de Gent Gran i Festes Locals de Llers, valora positivament la participació de la gent, davant dates assenyalades, i confia que l’any que ve es podrà fer tot el que s’ha trobat a faltar enguany.

Reinventar-se davant situacions excepcionals és totalment necessari. Llers, per exemple, va comptar amb 41 obres presentades durant el #SantJordiConfinat, amb els corresponents guanyadors a cada categoria: banderes, escriptura, roses, pintura... Feli Llorente, per tant, valora satisfeta la bona participació dels veïns i veïnes de totes les edats.

A banda de dates assenyalades al calendari català, Llers també tenia programada, un any més, la seva Fira Fes-te Bruixa, que s’ha celebrat de manera totalment adaptada a la situació d’alarma. Llorente, tot i el confinament, valora que nens i nenes tornessin a sentir-se importants, per exemple amb el conte que els va explicar Gemma Paraire a través d’Instagram.

A finals d’abril, el consistori lamentava oficialment la suspensió de la Festa de la Gent Gran, prevista per l’últim dia de maig. “Depenent de l’evolució de la pandèmia es valorarà la possibilitat de celebrar-la més endavant. Si no, juntament amb tota la resta d’actes suspesos, esperem que l’any que vinent no ens perdem res. Ara i sempre recordem allò és essencial: el primer de tot és la salut de les persones”.