Artur Mas acompanya a Montse Mindan a la presentació de Junts per Roses

Artur Mas va desplaçar-se als estudis d'Empordà Televisió per a mostrar públicament el seu suport a la candidatura de Junts per Roses, encapçalada per Montse Mindan.

Chantal Olivé assumeix la presidència del Partit Demòcrata a Figueres

L’executiva local del Partit Demòcrata (PDECAT) es va reunir el mes passat amb caràcter extraordinari per a realitzar una anàlisi dels darrers esdeveniments polítics municipals i procedir a l’elecció de Chantal Olivé com a nova presidenta local, després que Jordi Masquef anunciés la seva renúncia al càrrec per dedicar-se de forma exclusiva a l’alcaldia de Figueres.

Júlia Gil

Júlia Gil, alcaldessa d'Avinyonet de Puigventós: "La proximitat i el diàleg ha estat i seguirà sent el principal compromís d’aquest Ajuntament".

Roses s'omple d'activitats per Nadal

Montse Mindan, alcaldessa de Roses, ens explica tot el que es farà al municipi aquestes pròximes festes. 

Miquel Gotanegra

La campanya de Nadal del comerç de Roses s'inicia el dia 5 de desembre i les activitats s'allargaran durant totes les festes. El Mercat de Nadal tindrà lloc el 22 de desembre.

Carles Corral, president de l’Associació altempordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor - CORFI

En aquesta ocasió volem donar a conèixer i difondre la tasca de l’Associació altempordanesa de prevenció i ajuda de les malalties del cor CORFI, i amb aquest motiu, ens hem posat en contacte amb el seu president, el figuerenc Carles Corral.

Mª Carme Barceló

Entrevista en profunditat a Carme Barceló, alcaldessa de Vila-sacra.

Jordi Masquef

El nou alcalde de Figueres pren el relleu de Marta Felip i n'assumeix el càrrec fins a les properes eleccions.  Masquef anuncia que:  "No penso renunciar al meu estil de fer les coses, a l'autocrítica que sigui necessària i a aportar idees pròpies des de l'alcaldia".

Pere Blanco

L'actual portaveu del grup municipal Independentsdarnius-AM presentarà candidatura a les municipals 2019. Tot i que va guanyar les darreres eleccions, es va quedar fora de l'alcaldia degut al pacte entre Darnius pel Canvi (DpC-E), CiU i la CUP. 

Núria Escarpanter: 'Ens presentarem a les eleccions municipals com a JUNTS PER LLANÇÀ'

Després de tres anys apartada de la política municipal, Núria Escarpanter ha tornat.

Agnès Lladó: 'Crec en la potencialitat de les dones, i crec que falten dones a la política'

L'Agnès arriba un quart d'hora abans a la cita acordada. És molt puntual, tot i tenir una agenda força atapeïda. Està llegint el diari, vestida amb una americana negre, a sota, es deixa entreveure la camiseta lila, dels castellers de Figueres. D'aquí una estona els Merlots porten el premi aconseguit al Concurs de Castells de Torredembarra a l'Ajuntament de Figueres.

Montse Mindan confia que el Festivalet de Roses també acabi essent un referent

10 i 11 de novembre se celebra el Festivalet de Roses, un festival on gaudir amb música de la Posta de Sol i de moltes altres activitats.

Enric Gironella

L'actual alcalde de Cistella no es tornarà a presentar a les eleccions. Encara que hi hagi projectes pendents. Creu que s'ha de donar pas a gent nova, això sí, amb un projecte continuista.