A Essenza cuiden de tu amb les tècniques naturals més renovades

Tot un món de sensacions, gràcies a un magnífic espai i a tècniques totalment actualitzades. L’estètica Essenza s’ubica a la plaça del Gra de Figueres.

Ester Ruiz, del Centre Fisioterapèutic Figueres

Conversa amb Ester Ruiz, del Centre Fisioterapèutic Figueres, ubicat a la plaça Víctor Català de Figueres.

Naturalia celebra 25 anys canviant de seu

A partir d’ara, Naturalia ja funciona com a societat, deixant de ser únicament un centre herbolari per oferir també teràpies com l’osteopatia, la fisioteràpia i el ioga.

Bimara: un lloc per cuidar-te i relaxar-te

La Marina Prats és especialista en temes emocionals, terapèutics i de benestar. Treballa amb tot tipus de tècniques i productes naturals, els usos dels quals són sovint desconeguts.

Tot en cosmètica, maquillatge i complements a Perfumeria Marcó de Figueres

Miquel Marcó és el gerent de la botiga situada al carrer Girona, 12 de Figueres.

Dr. Narcís Bardalet, metge forense i pediatra

El doctor Narcís Bardalet Viñals (Girona, 1953), amb trenta-set anys d'exercici intens i ininterromput com a metge forense, va ser guardonat el 2016 amb la Medalla de l'Orde de Sant Raimon de Penyafort. El Ministeri de Justícia va reconèixer al doctor Bardalet l'esforç, el sacrifici, la dedicació i la vocació pels anys de servei prestats en les professions jurídiques i administratives. Ara està jubilat com a forense però encara es dedica a la seva altra especialitat: la pediatria.

Maribel Camps, 20 anys d’experiència en infermeria

Entrevistem a la infermera i dietista responsable de la consulta d’infermeria Maribel Camps, situada al carrer Vilafant, 9, 1er pis, de Figueres. L’horari d’obertura és de dilluns a divendres, de 8h a 13h i de 15h a 20h, els dimarts i els dijous de 8h a 15h. Contacte al telèfon 972 67 40 67 i a l’email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Albert Obradors

Entrevistem al director de laboratori de la clínica de reproducció assistida FIV Obradors.

Dr. Josep Comerma, especialista en tractament de varius amb les últimes tecnologies

El doctor passa consulta a Figueres (al número 6 del carrer Tramuntana i a la Clínica Bofill al carrer Sant Llàtzer, 4); també té consulta a la clínica Salus Infirmorum de Banyoles, que està situada al Passeig Mossèn Constans, 130.