Emma Pont, logopeda

Emma Pont Espigulé és logopeda i ofereix els seus serveis a l'Av. Salvador Dalí 109 de Figueres.

Temps i experiències per als teus sentits amb Qualia Centre Wellness

“Apaga el mòbil i connecta’t amb tu mateix seria un dels nostres lemes”, expressa la Miriam Monteys, des del Qualia Centre Wellness. Un espai on garanteixen la pau i tranquil·litat que sovint costa trobar en el dia a dia de cadascú.

Il·lusió i professionalitat en el nou espai d’estilisme de Carolina Pérez

El nou centre d’estilisme i perruqueria forma part del SunSol Centre Figueres, espai d’estètica, salut i bronzejat, al número 37 del carrer Vilafant.

A Essenza cuiden de tu amb les tècniques naturals més renovades

Tot un món de sensacions, gràcies a un magnífic espai i a tècniques totalment actualitzades. L’estètica Essenza s’ubica a la plaça del Gra de Figueres.

Ester Ruiz, del Centre Fisioterapèutic Figueres

Conversa amb Ester Ruiz, del Centre Fisioterapèutic Figueres, ubicat a la plaça Víctor Català de Figueres.

Naturalia celebra 25 anys canviant de seu

A partir d’ara, Naturalia ja funciona com a societat, deixant de ser únicament un centre herbolari per oferir també teràpies com l’osteopatia, la fisioteràpia i el ioga.

Bimara: un lloc per cuidar-te i relaxar-te

La Marina Prats és especialista en temes emocionals, terapèutics i de benestar. Treballa amb tot tipus de tècniques i productes naturals, els usos dels quals són sovint desconeguts.

Tot en cosmètica, maquillatge i complements a Perfumeria Marcó de Figueres

Miquel Marcó és el gerent de la botiga situada al carrer Girona, 12 de Figueres.

Dr. Narcís Bardalet, metge forense i pediatra

El doctor Narcís Bardalet Viñals (Girona, 1953), amb trenta-set anys d'exercici intens i ininterromput com a metge forense, va ser guardonat el 2016 amb la Medalla de l'Orde de Sant Raimon de Penyafort. El Ministeri de Justícia va reconèixer al doctor Bardalet l'esforç, el sacrifici, la dedicació i la vocació pels anys de servei prestats en les professions jurídiques i administratives. Ara està jubilat com a forense però encara es dedica a la seva altra especialitat: la pediatria.