Qualia Centre Wellness, un spa urbà per a regalar o regalar-te bellesa i salut

Des del 2009 ofereix un ampli ventall d’experiències a les seves instal·lacions figuerenques.
Hem volgut començar aquesta sèrie de reportatges sobre experiències visitant el Qualia Centre Wellness, un spa urbà situat a Figueres, on hem pogut gaudir d’una bona estona de descans i relax, en un ambient de calma, benestar i intimitat, idoni per recuperar la vitalitat i energia. Hem escollit el ritual duett, per a parelles, amb una primera sessió de spa en el circuit d’aigües, on ens hem pogut revitalitzar per detoxificar l’organisme mentre ens submergíem en el jacuzzi revitalitzant i recuperàvem la energia a la sauna finlandesa i el hamman o bany de vapor, les dutxes i el pediluvi, a més de gaudir una bona estona de la zona de relax tot prenent un té.

Tot seguit ens han acompanyat a la cabina Duett, un espai especialment concebut per a parelles, amb una àmplia banyera jacuzzi d’hidromassatge doble on compartir un bany mentre sona una suau música i els canvis de llums i colors ens acompanyen per gaudir d’un moment inoblidable.

Hem provat el “Yom Cham Ra”, un ritual tailandès energitzant amb jacuzzi aromàtic i pindes calentes, També hem gaudit d’una estona de relax al futon de la mateixa cabina per acabar amb un massatge i un tractament estimulant d’esquena, cames i peus. Després, acompanyats per Myriam Monteys, propietària amb la seva germana Sonia del local, hem fet un petit recorregut per la resta d’instal·lacions del Qualia Centre Wellness, unes instal·lacions que disposen, a més del que ja s’ha comentat, d’un espai de recepció i botiga on poder adquirir diferents productes cosmètics, d'aromateràpia i suplements dietètics de la màxima qualitat de reconegudes marques; el “Flotarium”,un espai on es pot sentir la ingravidesa total i flotar com si estiguessim al mar Mort, les cabines de tractaments i massatges,vestidors,etc. Òbviament, el centre ofereix un ampli ventall de possibilitats de rituals corporals, massatges, tractaments de bellesa saludables, tant facials com corporals de tots els quals us informaran i assessoraran personalment en el mateix centre i en el seu web http://www.qualia.cat.

Al Qualia Centre Wellness, també trobarem una consulta d'homeopatia i neuropatia, de flors de Bach, dietes, Auriculoteràpia, coaching i acupuntura, A Qualia, des de la seva obertura l’any 2009 es preocupen pel benestar i la salut dels seus clients tot l’any, i per això, proposen un seguit d'activitats al llarg de l'any, que serveixen per a sentir-se millor per fora i per dins, així com diferents promocions per a preparar el cos per a cada estació, sempre amb l’assessorament professional i personalitat del personal del centre.

Regala benestar i salut tot l’any

Com a cloenda d’aquesta experiència, no podem deixar de suggerir-vos una visita a Qualia Centre Wellness i si teniu ocasió us regaleu o aprofiteu per a regalar una magnífica opció per als vostres regals , per familiars, amics, aniversaris o per a tu i la teva parella, el que podrà fer realitat amb els xecs regals, uns vals per a un tractament que inclou massatges, accés a la zona spa (circuit spa i flotarium, o tractaments de bellesa pensats exclusivament per a homes, dones, embarassades, parelles i nens.

Qualia Centre Wellness es troba al carrer Alemanya, 18, al recinte Firal de Figueres. L’horari del spa urbà és de dilluns a divendres de 9:30 a 21:00h i el seu telèfon és el 972 511 400.

Redacció, JMO