Centre de reconeixements mèdics Sant Pau

El centre de reconeixements mèdics Sant Pau, situat al carrer Sant Pau de Figueres, va ser fundat el maig de 1986 per Josep Mª Chavarria Martí i ofereix revisions generals, revisions d’empreses, revisions esportives, seguretat privada, carnets de conduir, permisos d’armes, llicències per a caçadors, gruistes, llicències per a gossos perillosos i psicotècnics.

L’horari és de dimarts, dimecres, dijous, i divendres de 15:45h a 18h, no cal demanar hora; només portar el carnet de conduir.

- Què creu que els diferencia de la competència?
La nostra diferència és el tracte i la professionalitat del nostre equip mèdic i administratiu. La facilitat per realitzar qualsevol revisió als nostres despatxos.

-Hi ha algun feedback positiu sobre la vostra feina, organització, funcionament?
Les bones crítiques rebudes al Facebook, diaris a nivell local i provincial.

- Considera que avui en dia la gent té més cura de la seva salut?
Sí! La societat es cuida cada vegada més. És evident que tothom valora positivament tota mena de revisions, sigui de caire laboral o general. La societat valora extremadament la nostra tasca.

-Quines són les capacitats que, en general, es veuen més afectades: les oftalmològiques, les auditives o les psicològiques?
On trobem que la societat té menys cura és a la secció d’oftalmologia. Es detecta que gran part de l’administrat necessita dur ulleres o lents de contacte.

- Quines són les situacions o casos que més us preocupen a la vostra feina?
La nostra gran intenció dins l’aspecte professional i laboral del CRM és donar un servei digne, acurat i informar clarament a l’administrat de tot el que el pugui afectar administrativament o de salut.

- Vol afegir algun comentari?
Només aportar un petit aclariment de bones intencions… El més important per a les persones: tenir una bona salut i bona qualitat de vida.

CRM SANT PAU
C. Sant Pau, 42, 1er 2a - 17600 Figueres
www.crmsantpau.com