Naturalia celebra 25 anys canviant de seu

A partir d’ara, Naturalia ja funciona com a societat, deixant de ser únicament un centre herbolari per oferir també teràpies com l’osteopatia, la fisioteràpia i el ioga.

La històrica botiga, anteriorment ubicada al carrer Nou de Figueres, es troba, des de fa pocs dies, al carrer Col·legi número 5 (baixos 2a). La Lupe Miquel, naturòpata, és qui va engegar el projecte, amb l’objectiu d’ajudar a la gent a través d’herbes i remeis: “25 anys després, és d’allò més satisfactori veure la manera com Naturalia creix i fa un pas endavant”.

Ara, Naturalia ha passat de ser un herbolari a convertir-se en un centre multifuncional. A banda de la nova imatge corporativa, molt més actualitzada, Naturalia oferirà cursos i xerrades sobre salut, servei de dietes, classes de ioga, cursos de cuina (especialment cuina macrobiòtica), servei de fisioteràpia i osteopatia, a banda d’oferir molts més productes d’herboristeria que abans.

Quant a l’equip, ara ja convertit en una societat, la Lupe tindrà al seu costat a les seves dues filles. D’una banda, l’Iris, que és fisioterapeuta, osteòpata i actualment està realitzant un postgrau de psiconeuroimmunologia. D’altra banda, l’Ada, que és biòloga i s’encarregarà, especialment, dels temes més logístics.

“L’objectiu segueix sent treballar amb la salut de la gent, si bé ara d’una manera molt més polivalent. Abans, l’espai ens quedava massa petit. Ara, no només serem un punt de venda, sinó un punt d’informació, i esperem que de molta ajuda, per als nostres clients”, destaca l’Iris. “Vam començar a buscar un nou local i, amb només un mes, el vam trobar i aquí estem, inaugurant, d’allò més contentes, la nostra nova seu”. En definitiva, sent fidels a Naturalia, ho sabreu tot sobre fisioteràpia, osteopatia, dietètica i cosmètica natural.