A Essenza cuiden de tu amb les tècniques naturals més renovades

Tot un món de sensacions, gràcies a un magnífic espai i a tècniques totalment actualitzades. L’estètica Essenza s’ubica a la plaça del Gra de Figueres.

El teu temps i el teu benestar es troba a llocs com a Essenza. Un espai, sens dubte, per a relaxar-te: la seva decoració, els seus sons, les seves olors… tot un conjunt de sensacions que permeten evadir-te del ritme frenètic del dia a dia i busquen provocar que el teu estat d’ànim sigui òptim. Així, duen a terme les millors i més actualitzades tècniques de massatges i ofereixen tractaments eficaços i precisos, sempre amb la intenció d’oferir el més adequat per a cada client. Els rituals oferts pel centre et faran viatjar durant uns instants a llocs com el Marroc, l’Àsia i la Polinèsia.

El projecte Essenza neix de la il·lusió compartida per tres germanes, la Mònica, la Marina i la Laura Gimeno. Compten amb anys d’experiència i comparteixen la idea que la bellesa és un fet natural, motiu pel qual la tracten així en el seu dia a dia: amb l’ús de cremes i olis essencials de caire natural i de les millors marques com AlqVimia, Gandiva o Mon. Tots els productes que s’utilitzen en cada tractament poden ser adquirits a la seva botiga, per així poder gaudir de l’experiència Essenza a casa.

Depilacions i servei de fotodepilació, manicures i pedicures, radiofreqüència, tractaments reductors, pílings, mascaretes i neteges… aquests són alguns dels tractaments d’estètica oferts per Essenza, per tal de potenciar la bellesa i el benestar de tots els seus clients. Informa’t dels packs i menús Essenza: gaudiràs o podràs regalar bellesa a mida per a cada client!