Il·lusió i professionalitat en el nou espai d’estilisme de Carolina Pérez

El nou centre d’estilisme i perruqueria forma part del SunSol Centre Figueres, espai d’estètica, salut i bronzejat, al número 37 del carrer Vilafant.

- En primer lloc, parla’ns de la teva afició per l’àmbit:
Ja, des de ben joveneta, vaig descobrir que tenia vocació per al sector de la imatge personal. Quan era petita, preferia acompanyar a la meva àvia cada dissabte a la perruqueria en comptes de quedar amb les amigues. Encara m’hi veig, observant a la Juanita, la mestressa de l’establiment, la qual m’havia vist créixer i m’apreciava com una filla.

- I et vas anar fent gran…
Sí, però l’afició va anar a més. El fill de la Juanita va enginyar una plataforma per tal que jo arribés a l’altura del rentaplats. Així, vaig començar de la manera que comença una aprenent, rentant caps, i de seguida vaig adornar-me que ho sabia fer pràcticament tot! Als 13 anys, per tant, ja tenia clar a què em dedicaria.

- I aquí et tenim, actualment, amb el teu propi projecte:
Ara, amb 32 anys, i després d’haver adquirit experiència treballant en bons salons, sovint al costat de grans professionals, estic molt contenta i il·lusionada d’haver obert el meu propi espai, amb l’objectiu d’oferir la màxima professionalitat a la gent que ens faci confiança. També és molt positiu haver-ho fet dins d’un centre de bronzejat i estètica tan potent com és SunSol Centre Figueres, oferint-hi, per tant, un nou servei en el seu llarg llistat.