“Apaga el mòbil i connecta’t amb tu mateix seria un dels nostres lemes”, expressa la Miriam Monteys, des del Qualia Centre Wellness. Un espai on garanteixen la pau i tranquil·litat que sovint costa trobar en el dia a dia de cadascú.

Un ambient zen per desconnectar
“Comptem amb un espai creat amb la intenció que la persona, només d’entrar, se senti a gust i respiri pau, gràcies a la combinació de música, decoració, olors i colors. Amb aquest ambient zen, pretenem esborrar l’entorn agressiu que ens acompanya diàriament: les presses amb el cotxe, les obligacions familiars, l’estar enganxat al mòbil… Així, Qualia es defineix com un oasi de benestar i calma”. Són paraules de la Miriam Monteys, terapeuta naturista i homeòpata del centre.

Massatges i experiències diverses
La llista d’opcions de Qualia és ben llarga, per tal que cada client pugui sentir-se a gust amb el massatge que més li convingui. “Disposem d’olis essencials, femenins, descontracturants… el que vagi millor segons les necessitats de cadascú”. Amb el Ritual Oriental, la gent viatja, durant una estona, a altres països; amb el Sensacions hi ha contacte amb pedres, xocolata, sal, etc.; amb el Flotarium es flota sota d’un cel estrellat; amb el Duett, les parelles es relaxen de forma conjunta. “Pel que fa a aquest últim, he de dir que és un dels més exitosos, ja que les parelles, per diferents raons, solen tenir pocs moments per gaudir plegats”. El Ritual Duett, d’unes dues hores aproximadament, compta amb banyera per a dues persones, dues cabines i un espai de chill-out per a descansar, amb cava i infusions. El Bali Bliss (tractament de la felicitat) i els Marma (massatges equilibrants de cos i ment) en són d’altres de destacats, d’entre la llarga llista que cal conèixer.

Importància en la hidroteràpia
Els que encara no coneixen Qualia han de saber que, a banda dels treballats massatges i experiències, també disposen de jacuzzis, saunes i, en definitiva, d’un circuit d’aigües molt ben cuidat. “La hidroteràpia és, sens dubte, un agent terapèutic que ajuda l’organisme a toxificar-se. Controlar i treballar l’organisme a nivell intern és bàsic per eliminar toxines i sentir-se millor”, afirma l’especialista.

Fer i regalar
Segons Monteys, el boca-orella els ha funcionat. “La gent ens diu que aconseguim el que ens proposem: entren i efectivament gaudeixen d’una sempre necessària estona de calma”. D’aquesta manera, els seus clients experimenten però també regalen: “Saben que regalen qualitat; oferim experiències de tota classe, xecs-regal que es poden reservar presencialment (de dilluns a dissabte) o de manera virtual (web i telèfon)”. En referència a aquests regals, comenta: “Vivim en una societat molt materialista, motiu pel qual regalar experiències es valora molt més avui dia. Rebre un regal d’aquest tipus és agraït, ja que ens obliguem sí o sí a dedicar-nos aquest temps”.

 

Qualia