Qualia és nutrició de la ment, les emocions i el cos físic, quelcom que ara és encara més fàcil d’experimentar amb el seu nou pack, on poden encabir-se experiències diverses i per a totes les edats.

Pensant què regalar per aquestes festes? A Qualia, inspirats amb els ben coneguts Tastets Surrealistes dalinians que se celebren anualment a la ciutat, han presentat una proposta d’allò més interessant. “El pack Tastets Qualia consisteix en 5 sessions, a triar entre totes les propostes del nostre catàleg, cadascuna d’elles amb una duració de 30 minuts. Sovint la gent no s’atreveix a provar noves experiències; tanmateix, amb aquests 30 minuts pensem que serà més fàcil que es deixin anar i vulguin provar nous tractaments. En definitiva: com si es tractés d’un menú degustació”, explica la Míriam Monteys, directora del centre.

En aquesta important novetat, que qui la rebi tindrà fins a sis mesos per gaudir-la, els massatges inspirats en l’Índia hi poden tenir molta cabuda. “Són una cultura amb molta història i molt de coneixement, amb moltes propostes per fer sentir bé cada cos: per això són massatges sempre molt recomanats”.

El Ritual de la Calma és una de les altres opcions top. Amb productes aconseguits a través de la barreja de plantes, es crea una intensa afinitat amb diferents òrgans del cos, per ajustar les emocions i els trastorns corporals. Una experiència amb la qual s’aconsegueix un tractament integral per equilibrar les emocions associades a cadascun dels òrgans: per exemple, l’angoixa amb el cor, els pulmons amb la tristesa, el fetge amb la ràbia, o els ronyons amb la por.

Dos targets els quals Qualia també vol arribar són les parelles i els nens. Amb el Ritual Nadi, amb circuit spa, hidromassatges, cromoteràpia (ús dels colors), cava, bombons i massatge nadi, molt suau i molt harmònic, al ritme de les onades i de cap a peus. “Amb aquesta opció, el cos es relaxa, ja que d’alguna manera s’equilibra el funcionament del cablejat elèctric. Els nadis són els meridians del nostre cos, així que és bàsic desbloquejar-los, com si traguéssim les pedres del riu per tal que l’aigua flueixi més”.

L’altra franja d’edat és la dels més joves. A través del massatge de sensacions, l’anomenat Xoco-Kids, amb la xocolata com a protagonista principal, els més petits experimenten el món wellness i activen tots els seus sentits.

A banda dels massatges, A Qualia Centre Wellness també compten amb altres serveis de qualitat que cal mencionar. D’una banda, amb la línia de tractaments facials i corporals: “amb tots ells, es tracta la bellesa de manera conscient, amb productes fets amb consciència, orgànics i molt especials: en tot moment es va molt més enllà de la pura bellesa”.

D’altra banda, recentment han estrenat una nova línia d’infusions orgàniques: l’anomenada marca Tea and Be, marca catalana engegada per una naturòpata que ha corregut per tot el món i que, per tant, té molta coneixença en l’àmbit. “Amb les infusions en qüestió, s’han impulsat unes sinergies de plantes fetes amb molt d’amor, amb una qualitat molt alta, difícil de trobar. A Qualia, ho tenim”, detalla Monteys.

Qualia08