Fisio3: un any i mig oferint serveis adaptats a les necessitats de cada pacient

L’objectiu és seguir creixent, oferint cada vegada un ventall més ampli de serveis.

Fisio3 està creat per un grup de tres fisioterapeutes professionals, totes elles amb una rellevant experiència al darrere. Cadascuna d’elles està especialitzada en diferents branques de la fisioteràpia, per tal de poder tractar diferents aspectes dins d’aquest sector i, així, ajudar a solucionar diferents patologies, ja siguin cròniques, agudes, traumàtiques, degeneratives o preventives.

Fisio 3 és un centre de fisioteràpia on l’objectiu principal és mantenir i millorar l’estat físic del pacient mitjançant un tractament exclusiu i individualitzat.“Utilitzem una gran varietat de mètodes i tècniques, i realitzem un seguiment exhaustiu del pacient per tal d’optimitzar el seu estat”, afirma la Cuca. “Valorem aquest any molt positivament: hem anat creixent dia a dia gràcies a la confiança dipositada pels nostres pacients”.

Després d'un any i mig de vida, els seus principals objectius són clars: seguir creixent i proposar la millor opció als seus pacients. “Per això no parem d’ampliar els nostres serveis amb altres tractaments”, afegeix la Cuca.

Actualment, a Fisio3 podeu trobar tractaments basats en la fisioteràpia respiratòria en nens i adults, classes de psicomotricitat per a gent gran, així com la tècnica cupping (ventoses). Tot això a més a més dels tractaments realitzats fins avui dia: massoteràpia, drenatge limfàtic, acupuntura, punció seca, classes d' hipopressius, tècniques manipulatives, grups d'esquena (escoliosis) i sòl pèlvic.

Així mateix, val la pena subratllar que aquest centre de fisioteràpia ha ampliat el ventall de mútues, on els tractaments són individualitzats i especialitzats per a cada pacient. Aquests serveis es realitzen mitjançant teràpies manuals, electroteràpia, magnetoteràpia, termoteràpia, crioteràpia; sempre segons la necessitat de cada pacient.