Qualia, el teu espai de benestar i calma

L'spa urbà de Figueres ofereix una àmplia carta de massatges i serveis per regalar aquestes festes.
Si aquestes festes busques fer un regal especial, a Qualia Centre Wellness pots triar entre diversos tipus de massatges i rituals per a tots els gustos i totes les edats. Per als que volen una estona de desconnexió, hi ha l'opció de fer el circuit spa d'una o dues hores o bé un flotàrium (que és una cabina de flotació on s'està en estat d'ingravidesa durant 45 minuts).

Per als que necessiten un massatge reconfortant de la musculatura, es pot optar per un massatge localitzat descontracturant, el massatge antiestrès i descontracturant Qi (amb massatge de peus, mans, braços, esquena i cervicals) o bé un massatge de tot el cos amb pindes. Per als que prefereixen relaxar la ment, Qualia té una secció de massatges Zen, entre els quals trobem el Rosetherapy (especial per a dones), el Cristalls de sal o el Marma Abhyangam (massatge ayurvèdic per equilibrar-nos). Per als més petits, el massatge ideal és el Nangfa (és un massatge de tot el cos molt relaxant amb oli de mandarina), i els encanta!

També disposen d'una selecció de massatges per a embarassades, a més dels rituals Duett, que són tractaments en parella. Aquests serveis s'ofereixen a la cabina Duett, que disposa d'un jacuzzi d'hidromassatge amb cromoteràpia, una zona de relax i unes camilles on es rep el mateix massatge a la vegada.

Per als que prefereixen tractaments de bellesa, Qualia ofereix una extensa carta de tractaments facials i corporals aplicats amb cosmètica saludable com Secretos del Agua i Phyt's (marca líder a França en tractaments 100% bio).

Aquest any, Qualia ha introduït una àmplia gamma d'olis de diferents parts del món amb propietats molt interessants i un ampli assortit en productes d'aromateràpia (difusors d'aromes elèctrics, per al cotxe, per a l'ordinador, ambientadors amb aromes orientals...).

Tots els tractaments es poden regalar mitjançant els xecs regal, que es poden adquirir tant a Qualia Centre Wellness com a Qualia shop. I també es poden comprar online a través de la nova web del centre www.qualia.cat.