Intens cap de setmana a Albanyà per fer honor  a la tardor i al bolet

En una nova edició de la Fira del Bolet, destaquen diversos actes per a la mainada, com la presència del castelloní Barroso, que impartirà un interessant taller sobre cistells.

Montse Mindan exposa a Taiwan el model pesquer i les accions de protecció del medi marí a Roses

L’alcaldessa de Roses ha impartit aquest cap de setmana una ponència a Taiwan sobre les experiències dutes a terme a la població en matèria de sostenibilitat i protecció dels ecosistemes marins. L’acte s’ha emmarcat en el XIV Congrés Internacional de les Badies més Belles del Món, club al qual la Badia de Roses pertany des de l’any 2011, que té com a objectiu essencial la promoció del turisme amb una orientació de salvaguarda i de posada en valor del patrimoni de les badies membres.

Centenars de persones rememoren a Garrigàs 'l'esperit de l'1-O' amb una gran festa i rebatejant el local social

L'alcaldessa del municipi, Pilar Bosch, assegura que durant aquest any el poble "s'ha cohesionat encara més".

 Roses renovarà la zona verda del canal Gran de Santa Margarita com a zona de descans i mirador als Aiguamolls

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar el projecte per a la millora i modernització de la zona verda situada entre el carrer Riu Ridaura i el Canal Gran, a la urbanització de Santa Margarida. La privilegiada situació d’aquest espai, amb vistes obertes al Parc de Natural dels Aiguamolls, s’ha tingut en compte en el projecte, que emfatitzarà la seva funció com a mirador d’aquest espai natural.

 El Museu de l’Empordà organitza una mostra per exposar els projectes premiats amb les Beques Agita a la creació

Recollirà els treballs becats entre 2012 i 2016 dels artistes Carles Congost, Patricia Dauder, Manel Gràvalos, Rocco Muraro, Manel Quintana, Roger Serrat-Calvó, Mònica Campdepadrós, Enric Bardera, Daniel Pitrach i Marta Sureda.

Arriben els nous Tallers Gastronòmics a l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf

On es podrà gaudir i participar d’una Masterclass i degustació de tàrtars, tast de vins, tast de formatges i tast de cerveses artesanes.

 El Govern declara Bé Cultural d'Interès Nacional el monestir de Santa Maria de Lladó

El recinte monumental del monestir és segons l'executiu una de les peces més importants de l’arquitectura medieval de Catalunya.

Garrigàs recrearà l'arribada de les urnes i la intervenció policial per commemorar l'1-O

El municipi ha organitzat una jornada reivindicativa el proper 29 de setembre amb la participació de desenes d'artistes i "protagonistes".

Neix a Figueres el primer grup de suport gironí per a pares amb nens que pateixen malalties minoritàries

Amics Solidaris es dedicava exclusivament a recaptar diners i ara vol ser també un "lloc de trobada i assessorament" per als familiars dels petits.

Figueres serà seu de les jornades transfrontereres 'La pedra seca com a motor de desenvolupament econòmic i social'

Tindran lloc el 28 i 29 de setembre de 2018 a l'auditori dels Caputxins i estan organitzades per ADRINOC i el Parc Natural Regional del Pirineu Català

El Museu de l'Empordà estrena nova imatge corporativa i amplia presència a les xarxes socials

A partir d'avui, serà present a Twitter i Instagram. Les accions, que responen al desplegament del Pla de Comunicació i l'Estrategia Digital que s'ha redactat en els darrers mesos, busquen reforçar la marca del Museu de l'Empordà. També es digitalitzaran 10 obres en alta resolució per visualitzar a través de l'App gratuïta Second Canvas, en què ja hi participen més de 100 museus del món.

La Guàrdia Urbana de Figueres renova part de la flota de vehicles policials

Actualment la flota de vehicles de la Guàrdia Urbana està formada per 14 vehicles: 8 cotxes, 4 motos, 1 furgoneta d'atestats i 1 furgoneta de Protecció Civil. Els sis nous vehicles s'han incorporat en modalitat de rènting a través de l'acord marc amb l'Associació Catalana de Municipis.

 La 34a Mostra del Vi de l'Empordà bat rècords d'assistència amb 14.000 visitants i 8.000 tiquets venuts

Les activitats complementàries també han tingut molt bona acollida i una elevada participació.