El Mercat de Nadal de Cantallops vol reconèixer el treball artesà i els petits productors locals

Enric Fontanals, coordinador del mercat de Nadal: "Cantallops és un poble petit de mida, però de grans voluntats".

Marcel Puigmal

El passat 21 de novembre, el carnisser Marcel Puigmal Cardoner, de la carnisseria del mateix nom a Figueres, i de l’obrador d‘embotits El Graner i la carnisseria Can Tubau, de Vilafant, va rebre el Diploma de Mestre Artesà Alimentari, distinció que li va lliurar la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà.

David Bahí: 'La festa de Santa Llogaia és per a la gent del poble'

El diumenge 9 de desembre durant el matí se celebrarà la festa major de Santa Llogaia d'Àlguema. Aquest municipi alt-empordanès compta amb poc més de tres-cents habitants, i com és tradició, en el transcurs del diumenge al matí els veïns podran celebrar l'ofici solemne seguit de les tradicionals sardanes.

Borrassà engega el mes nadalenc amb la seva FM de Sant Andreu

Xavier Oliveras ens convida a gaudir dels actes, a banda de compartir-nos altres aspectes municipals destacats dins d’aquestes darreres setmanes d’any.

La Montecarlo, de nou, a la FM de Pontós

Jaume Prats, l’alcalde, ens presenta els actes programats per Sant Martí, on hi haurà concert i ball de qualitat. També ens actualitza l’actualitat municipal.

La Patufeta, musical destacat a l’Armentera

Pels dies 10 i 11, actes programats especialment per als més joves, amb l’objectiu de lligar tradició i diversió. Els no tan joves, podran ballar amb Removida.

La Salle Figueres rep el primer premi del projecte 'Kids Change The World'

Dimarts 30 d’octubre l’escola la Salle Figueres va rebre el primer premi del projecte “Kids Change The World” amb el repte “Les Piscines del Futur” organitzat per a la fundació per a la Creativació, entitat que fomenta l’educació de la creativitat, la innovació i el talent dels infants. Aquesta entitat proposa als nens i nenes participar en un concurs on poden desenvolupar totes les seves capacitats creatives per inventar solucions als reptes del futur.

Intens cap de setmana a Albanyà per fer honor  a la tardor i al bolet

En una nova edició de la Fira del Bolet, destaquen diversos actes per a la mainada, com la presència del castelloní Barroso, que impartirà un interessant taller sobre cistells.

Montse Mindan exposa a Taiwan el model pesquer i les accions de protecció del medi marí a Roses

L’alcaldessa de Roses ha impartit aquest cap de setmana una ponència a Taiwan sobre les experiències dutes a terme a la població en matèria de sostenibilitat i protecció dels ecosistemes marins. L’acte s’ha emmarcat en el XIV Congrés Internacional de les Badies més Belles del Món, club al qual la Badia de Roses pertany des de l’any 2011, que té com a objectiu essencial la promoció del turisme amb una orientació de salvaguarda i de posada en valor del patrimoni de les badies membres.

Centenars de persones rememoren a Garrigàs 'l'esperit de l'1-O' amb una gran festa i rebatejant el local social

L'alcaldessa del municipi, Pilar Bosch, assegura que durant aquest any el poble "s'ha cohesionat encara més".

 Roses renovarà la zona verda del canal Gran de Santa Margarita com a zona de descans i mirador als Aiguamolls

L’Ajuntament de Roses acaba d’aprovar el projecte per a la millora i modernització de la zona verda situada entre el carrer Riu Ridaura i el Canal Gran, a la urbanització de Santa Margarida. La privilegiada situació d’aquest espai, amb vistes obertes al Parc de Natural dels Aiguamolls, s’ha tingut en compte en el projecte, que emfatitzarà la seva funció com a mirador d’aquest espai natural.

 El Museu de l’Empordà organitza una mostra per exposar els projectes premiats amb les Beques Agita a la creació

Recollirà els treballs becats entre 2012 i 2016 dels artistes Carles Congost, Patricia Dauder, Manel Gràvalos, Rocco Muraro, Manel Quintana, Roger Serrat-Calvó, Mònica Campdepadrós, Enric Bardera, Daniel Pitrach i Marta Sureda.

Arriben els nous Tallers Gastronòmics a l'Hotel Peralada Wine Spa & Golf

On es podrà gaudir i participar d’una Masterclass i degustació de tàrtars, tast de vins, tast de formatges i tast de cerveses artesanes.