La Montecarlo, de nou, a la FM de Pontós

Jaume Prats, l’alcalde, ens presenta els actes programats per Sant Martí, on hi haurà concert i ball de qualitat. També ens actualitza l’actualitat municipal.

Com cada novembre, el municipi de Pontós ja té a punt la seva Festa Major de Sant Martí, una festa tradicional i familiar que enguany se celebrarà el mateix dia 11, en honor al seu patró. “Concentrem els actes en un dia, per assegurar qualitat i perquè està comprovat que els dissabtes a la nit de festa major la gent ja no surt tant com fa uns anys”, comenta l’alcalde Jaume Prats.

Els actes seguiran la tradició. Al migdia del diumenge, missa, ofici solemne i sardanes amb la cobla Cervianenca. Al vespre, la destacada orquestra Montecarlo durà a terme el concert i ball, actes que destaca en Jaume. “Des de l’Ajuntament, un any més, fem un esforç econòmic portant la Montecarlo, la qual no necessita presentació. Sabem que molta gent balla amb ells, que són molt seguits arreu, així que estem a punt per rebre molts visitants per gaudir d’una acollidora tarda-vespre”.

Un cop hagi passat el cap de setmana dedicat a Sant Martí, Prats seguirà preparant la campanya per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. “Seguirem lluitant, tot i la competència que tindrem”, comenta. Aviat es farà realitat una obra de camins, concretament d’uns 2 km, després de treballar i aconseguir una important subvenció. Actualment les arques municipals han agafat embranzida, després de cobrar uns 60.000 euros d’IBI d’autopista, quantitat que els últims 40 anys havia estat molt minsa.