'Com parlar en públic sense por i amb impacte' amb Irene Compte  Lobera

L'Associació d'Emprenedores de l'Empordà –XEC amb el suport de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Figueres us conviden un any més a la nova edició dels MATINS AMB LA XEC amb la xerrada "COM PARLAR EN PÚBLIC SENSE POR I AMB IMPACTE"" a càrrec de IRENE COMPTE, el proper divendres  15 de FEBRER a les 8,30 h del matí al Museu de l’Empordà de Figueres.

Nascuda a Barcelona compta amb una formació multi-disciplinar en diferents universitats i Centres educatius d’Espanya, Holanda, Àustria i els EEUU. Fundadora (2016) del projecte Prosivendola.com, marca des de la que treballa com a Consellera, Assessora i Formadora a professionals i empreses. Formadora en habilitats comunicatives des del 2012, especialitzada en comunicació i empresa, habilitats comunicatives per parlar en públic i comunicació interpersonal dins equips complexos. Habilitats i experiència com a comunicadora versàtil a Europa, Àsia i Amèrica. Especialitzada en la comunicació interna i externa. Formadora amb més de 20 anys d’experiència internacional en els àmbits de la tecnologia, l’urbanisme i l’empresa. 20 anys d’experiència professional com a directiva als sectors de l’administració pública (institucions educatives, culturals i associacions), l’emprenedoria i l’empresa privada Competències polivalents en la gestió de projectes i equips

De manera universal, la por a parlar en públic es manté com una de les més habituals i limitadores, sobretot en els àmbits professionals. Paradoxalment, el nostre segle XXI és el de la comunicació en públic, a través de múltiples formats i plataformes. Més que mai, als professionals de qualsevol sector ens cal anar adquirint habilitats comunicatives amb les que poder transmetre de manera coherent, eficaç i memorable els nostres missatges. Comunicar en públic de forma autèntica, memorable i eficient és possible per a tothom. Sigui per preparar una conferència pública, una reunió estratègica amb l’equip intern o una trobada amb inversors per al teu projecte, coneixerem les 4 claus comunicatives bàsiques i universals per a qualsevol acte de comunicació, i repassarem els 7 passos específics que els grans oradors segueixen per construir un missatge potent a les seves presentacions.

Amb les ACCIONS TRIMESTRALS l'Associació XEC-Empordà volem insistir en els objectius inicials: compartir coneixement, aportar idees, dinamitzar i actualitzar el sector econòmic de la zona, visualitzar i conèixer de primera mà projectes d'emprenedoria d'èxit a la comarca, intentar difondre les competències transversals i l'empoderament general dels empordanesos i empordaneses.