Les platges de Llançà

La tranquil·litat que ofereix Llançà queda palesa en els 7 km d’extensió del seu litoral. Petites i acollidores cales on es pot gaudir del seu paisatge i de la qualitat de les seves aigües, en les quals podem trobar la perfecta combinació paisatgística entre mar i muntanya amb les màximes condicions de qualitat en el seu estat i preservació.

Tres platges amb set quilòmetres d’extensió

Als 7 kms d’extensió de la línia de mar d’Empuriabrava podem trobar tres platges ben diferenciades però totes amb la característica de sorra fina, amples i llargues, d’aigües poc profundes i que les fan ideals per a gaudir amb la família i per a la pràctica d’esports nàutics.

Bassegoda

La baixada de temperatures del mes d'octubre ens convida a canviar els hàbits que hem tingut durant l'estiu. Si en els últims mesos hem aprofitat per gaudir del bon temps prenent el sol a la platja, ara arriba el moment de buscar altres alternatives, i què millor que traslladar-se cap a l'interior i conèixer alguns dels atractius naturals que té l'Alt Empordà.

Gaudir de la muntanya i de la història al Paratge Natural d’Interès Nacional de l’Albera

L’Alt Empordà és una comarca amb molts atractius per als turistes que ens visiten. L’oferta per excel·lència de l’estiu són les nombroses platges i cales que integren la Costa Brava, que s’omplen tant d’estrangers com de gent de casa per gaudir amb el mar i el sol.

Castelló d'Empúries uneix art, cultura, natura i turisme de sol i platja

Conjugar l'art i la cultura, gaudir de la natura i el turisme de sol i platja és possible a Castelló d'Empúries gràcies a la seva estratègica situació. La seva oferta es divideix en tres eixos: la Vila Comtal, la urbanització d'Empuriabrava i el parc natural dels Aiguamolls.

Roses, una passejada per la història

Antiga colònia grega, Roses és un dels principals destins turístics de l'Alt Empordà. La localitat ofereix multitud de platges i cales entre penya-segats rocosos, en els quals el visitant pot practicar diferents esports nàutics, així com senderisme en els espais naturals propers al municipi.

La cuna daliniana, parada obligatòria per als turistes

Figueres és un punt de parada obligatòria per a tots els turistes que visiten l’Alt Empordà. La capital de la comarca és coneguda sobretot per un dels seus fills més il·lustres, el pintor Salvador Dalí (1904-1989). El geni del surrealisme va inaugurar el 1974 el Teatre-Museu que porta el seu nom i que atreu any rere any visitants d’arreu del món.

La natura i la història conviuen d’aprop

Sant Pere Pescador és un municipi situat al mig de la badia de Roses que ofereix al visitant un petit món de paisatges. Envoltat pel Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i vorejat pel riu Fluvià, mostra un perfecte equilibri entre conreu i marina.

La petjada de Walter Benjamin

El filòsof alemany d’orígen jueu Walter Benjamin va morir el setembre de 1940 a Portbou, on va arribar fugint dels horrors de la segona guerra mundial.