Les platges de Llançà

La tranquil·litat que ofereix Llançà queda palesa en els 7 km d’extensió del seu litoral. Petites i acollidores cales on es pot gaudir del seu paisatge i de la qualitat de les seves aigües, en les quals podem trobar la perfecta combinació paisatgística entre mar i muntanya amb les màximes condicions de qualitat en el seu estat i preservació.

Les platges de L’Escala

Amb més de set quilòmetres de litoral, l’Escala segur que pot oferir un racó que s’adapti als gustos de qualsevol banyista. Des d’extenses platges de sorra amb tota mena de serveis al seu voltant, fins a petites cales de còdols envoltades de pinedes i penya-segats. N’hi ha que són punt de sortida de canals per fer natació a mar obert i d’altres amb una àmplia oferta esportiva o d’especial interès per a fer-hi submarinisme, o de característiques úniques. Tot un món de platges per descobrir.

FIGUERES: El Castell de Sant Ferran

Aquesta és una fortalesa militar de grans dimensions construïda al segle XVIII sobre un turó situada als afores de Figueres. Projectat seguint el projecte del comandant del cos d'enginyers, Juan Martín Zermeño. per allotjar una guarnició mínima de 6.000 homes i 230 canons, el castell de Sant Ferran és considerat com el monument de majors dimensions de Catalunya i la fortalesa del segle XVIII més gran d'Europa. Ocupa una superfície de 32ha amb un perímetre de 3,5 km. Està inscrit en el Registre de Béns Culturals d'Interès Nacional, en la categoria de monument històric.

Els Aiguamolls de l’Empordà

El parc s’estén des dels peus de la Serra de Rodes, fins a la desembocadura del Fluvià Vell, abraçant una superfície de més de 4.000 ha. La conversió dels Aiguamolls en Parc Natural data de l’any 1983 i gaudeix de protecció legal. Actualment és el segon parc més important de Catalunya. L’interès de les zones marjalenques es basa en el fet que són llocs productius des del punt de vista biològic i, per tant, acullen un bon nombre d’espècies animals i vegetals.

Castelló d'Empúries - Les Platges

Als 7 km d’extensió de la línia de mar d’Empuriabrava podem trobar tres platges ben diferenciades però totes amb la característica de sorra fina, amples i llargues, d’aigües poc profundes i que les fan ideals per a gaudir amb la família i per a la pràctica d’esports nàutics.

El Monestir cistercenc de Sant Feliu de Cadins, de Cabanes

La princesa Blanca d’Anjou va fer estada abans de casar-se a Vilabertran.

La singularitat de Cadaqués

Cadaqués és el poble amb més litoral de l’Alt Empordà i, com a tal, compte amb un gran nombre de cales i platges generalment de còdols i pedra, des de Portaló al nord fins a Joncos al sud. El viatjant, quan arriba al poble, es troba amb un seguit de platges que abracen la badia natural més gran de Catalunya i a les que podem accedir fàcilment a través de les ribes.

El Parc Natural de l’Albera

La carena de l’Albera constitueix la frontera entre Catalunya i França des del 1659 , quan es va formalitzar el Tractat dels Pirineus.

Des dels Pirineus fins al mar, l’Albera

Amb la fi de l’estiu arriba una bona època per a les caminades i l’Albera és un paratge únic.