Figueres

Diuen alguns historiadors que un dia el rei Ferran VIé va sortir als seus jardins del palau de Madrid i es quedà quiet mirant l’horitzó amb una mà al front. Un secretari li va demanar què mirava i ell va contestar que provava de veure el castell-fortalesa que s’estava construint a Figueres. Va dir que amb els diners que li costava l’obra i els plànols que havia vist devia ser tan gran que es podria veure des de Madrid.

Cavalcada de Reis a Figueres

Reportatge de fotos de la cavalcada de Reis a Figueres.

34a Mostra del Vi de l'Empordà

La 34a Mostra del Vi de l'Empordà ha batut rècords d'assistència amb més de 14.000 visitants i 8.000 tiquets venuts -500 més que en l'edició anterior.

Tastets Surrealistes

Figueres oferirà fins al 14 de juliol, el ja ben consolidat recorregut gastrosurrealista, amb 19 establiments figuerencs com a participants

Figueres celebra la 6a Fira de la Gent Gran

La Rambla i la Plaça Catalunya de Figueres han estat els escenaris de la 6a Fira per a la Gent Gran.

319 anys de la Festa de Sant Baldiri de Figueres

La fira de Sant Baldiri del Carrer Nou, que els últims anys programava activitats al llarg de tot el cap de setmana, enguany ha compactat el programa el diumenge 20 de maig.

Rua Infantil SantaCreu2018

El diumenge 6 de maig, durant els actes de la Santa Creu, s'ha celebrat la tradicional Rua Infantil.

Figueres celebra la proclamació de la Pubilla i l’Hereu i la Pubilleta i l’Hereuet per aquest 2018

El dissabte 5 de maig, durant els actes de la Santa Creu, s'ha celebrat la proclamació de la Pubilla i l’Hereu i la Pubilleta i l’Hereuet de Figueres per aquest 2018.

Dia de la Gent Gran a Figueres #SantaCreu2018

Homenatge i lliurament de medalles a les persones que enguany compleixen 90 anys en el marc de les Fires i Festes de la Santa Creu 2018.